Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KEREM GÜLMEZ BİZE GÜLÜYOR !.

KEREM GÃœLMEZ BÄ°ZE GÃœLÃœYOR !.

Tarihinin en kötü BAL sezonunu yaşan Ereğli Belediyespor`da güler misin ağlar mısın dedirten tablo.Ereğli Belediyespor 7 maçta 2 gol atarkan, beğenilmiyen ve 3.haftada gönderilen santrafor 4 maçta 3 gol attı.


Kdz.EreÄŸli Belediyespor’da 6 hafta gol atamayan ve geçen hafta gönderilen santrafor Ercan Güneri’nin gölgesinde kalan ve EreÄŸli Belediyespor’dan  3 .hafta sonun da ayrılarak  BAL Ligi 11.  Grup takımlarından Arnavutköy Belediyespor ile anlaÅŸan Kerem Gülmez 4 maçta 3 gol atarak yıldızlaÅŸtı.

4. hafta içinde Cuma günü yeni takımıyla anlaşan ve ilk maçında 75.dakikada oyuna girip 85. dakikada takımının 3. golünü atan Kerem Gülmez,5. haftada da Edirnespor deplasmanında 62.dakikada oyuna girip 76.dakikada attığı golle takımına altın değerinde 1 puan kazandırdı.

Son iki haftada 11’deki yerini alan Gülmez takımının 6.haftada da oynadığı Bozcaada karşılaÅŸasında da ilk golünü attı.

Kerem Gülmez, EreÄŸli Belediyespor’a geçen yıl BAL Liginde ÅŸampiyon olan Derince Belediyespor’dan transfer edilmiÅŸ ve sezonu 14 golle tamamlamıştı.Kerem Gülmez EreÄŸli forması ile sadece Ercan Güneri'nin sakat olduÄŸu  2.hafta da Beyköy maçında forma ÅŸansı bulmuÅŸtu.

EreÄŸli Belediyespor EreÄŸli’de rakip Devrek Belediyespor’un iki golü de kendi kalesine attığı golün dışında 7 maçta sadece 2 gol atabildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
hayran1
şaşkın1
üzgün1
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Yakup Yıldız

05 Kasım 2019 - 17:29

Takım dökülüyor bizi beraberliğe sevinir hale getirdiler bir daha 1.amatör izlerim bu takımın neyini izliyim

Hamza Tekin

05 Kasım 2019 - 17:03

Takım acınacak durumda birde oynatılan santrafora 140 bin vermişler.

Yorum Yazın

Canlı Radyo