12 o C Kdz. Ereğli

KEPEZ YOLU’NDA ÇALIŞMA...

Gündem 8 yıl 6 ay 7 gün 11 saat 17 dakika önce 1774

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kepez yolunda bugün başlayan yan yol, giriş yolu ve ceplere yönelik çalışmaları yerinde inceledi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun da yer aldığı incelemelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Uysal, “Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda karayolları ile süren görüşmelerimiz olumlu neticelenmişti.

İlk etapta Kavaklık Mahallesi Göçmenler Mevkiinden Kepez Tepesi’ne kadar olan güzergâhtaki karayollarınca uygun görülen noktalarda yan yollarının açılması, giriş yollarının düzenlenmesi ve cep yerlerinin açılması çalışmalarına Fen İşleri Müdürlüğümüzün ekiplerince başlandı.

Çalışmaları kısa süre içinde bitirmeyi planlıyoruz. Benzer çalışma Kışla’dan Devrek Yol ayrımına kadar olan güzergâhta da yapılacak” dedi.

Vatandaşlar, yol boyunca belediye tarafından yapılan çalışmalar için Başkan Uysal’a teşekkür ederek, “Başkanım söz vermiştiniz. Sözünüzü tuttunuz.” diye konuştular.

Öte yandan çarşı merkezinde süren çalışmaları da yerinde inceleyen Başkan Uysal, çarşı esnafından da yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür aldı.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 11 saat 51 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
22 saat 3 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 10 saat 4 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
2 gün 6 saat 31 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
7 gün 57 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 5 saat 32 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 11 saat 25 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 39 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 20 saat 9 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 8 saat 58 dakika önce KAZA ; 2 YARALI