Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KEPEZ YOLUNDA KAZA!..

KEPEZ YOLUNDA KAZA!..

EreÄŸli’de, 1 kiÅŸinin yaralandığı trafik kazasında çevre güvenlik alan polis, kendilerine mukavemet gösterdiÄŸi gerekçesiyle 3 kiÅŸiyi polis merkezine götürdü.

Zonguldak-EreÄŸli Karayolu Kavaklık Mahallesi Devrekyolu Caddesi Ä°mam Hatip Lisesi mevkisinde, Orhan Kömürcü idaresindeki 67 LF 002 cip, ilçe merkezi yönün ilerlediÄŸi sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu saÄŸ taraftaki iki lastiÄŸi kaldırımda çıkarılarak park halindeki 67 TA 309 plakalı kamyona arkadan çarptı. 
Yaralanan cip sürücüsü Orhan Kömürcü, haber verilmesi ile olay yerine gelen ambulansla EreÄŸli Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Aynı araçta yara almadan kurtulan ismi alınamayan oÄŸlu ise uzun süre gözyaşı döktü.

POLÄ°S, BÄ°BER GAZI SIKTI 
Olay yerinde çevre güvenliÄŸi alan trafik ekipleri ile bazı vatandaÅŸlar arasında tartışma yaÅŸandı. Polislerden bazıları, görevlerini yaptırtmadığı gerekçesiyle kamyon sürücü Yakup E’yi ekip aracına bindirdi. Bu sırada yaÅŸanan arbedede ise duruma itiraz eden 2 kiÅŸi daha ekip aracına bindirildi. 
Polis, biber gazı kullandı. Kazada kullanılmaz hale gelen cip, çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Öte yandan, tedavisi süren yaralı Orhan Kömürcü’nün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

KAZA ANI, GÃœVENLÄ°K KAMERASINDA 
DiÄŸer yandan, trafik kazası, bir iÅŸyerine ait güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Çarpma öncesi, kamyonun çevresinden kısa süreler halinde çocukların geçmesi ve kamyona yükleme yapılması, adeta ’faciadan dönüldü’ dedirtti. Çarpışma sırasında ise kamyonun metrelerce kontrolsüz hareket ettiÄŸi, çevredeki vatandaÅŸların da yaralıya yardım etmek için koÅŸtukları görüldü.

KEPEZ YOLUNDA KAZA!..

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo