Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ BELEDİYESPOR SON 6’YA KALDI

EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESPOR SON 6’YA KALDI

Kdz. EreÄŸli Belediyespor Yıldız Kız Futbol Takımı, Konya’da oynanan Türkiye Åžampiyonası 2.etap grubu final maçında Çerkezköy’ü, normal süresi 0-0 biten maçın uzatma bölümlerinde bulduÄŸu gollerle 2-0 maÄŸlup ederek adını son 6 takım arasına yazdırdı. Kdz.EreÄŸli Belediyespor Genç Kızlar Futbol Takımı ise bir önceki maçlarda 125 takım arasından son 8’e kalmıştı.

Kdz. EreÄŸli Belediyespor Yıldız Kız Futbol Takımı önemli bir baÅŸarıya daha imza attı. Türkiye Åžampiyonası 1. etap maçlarında EreÄŸli Gençlik Yıldızspor, Karabük, Zonguldak Gençlik ve Sakarya takımları ile karşı karşıya gelen ve adını son 24 takım arasına yazdıran Yıldız Kızlar, Konya’da oynanan 2.etap maçları sonunda da mutlu sona ulaÅŸtı.

FÄ°NAL NEFES KESTÄ°

Konya Grubu’nda  Tavla Gençlikspor, Kayseri GençlerbirliÄŸi ve Çerkezköy takımları ile mücadele eden eflatun beyazlılar, puan eÅŸitliÄŸi ile biten etap maçları sonunda önce yarı finalde Kayseri GençlerbirliÄŸi’ni 1-0 yenerek finale kalırken, bugünde finalde karşılaÅŸtığı Çerkezköy’ü normal süresi 0-0 biten maçın uzatma bölümlerinde, 118. dakikada Merve ve 119.dakikada Selin’in attığı gollerle 2-0 yenerek grup ÅŸampiyonu oldu.

Yıldız Kızlar böylece 89 takım ile başlanan şampiyona elemelerinde adını son 6 takım arasına yazdırarak,3 takımlı 2 grup şeklinde yapılacak finallere katılma hakkı elde etti.

Daha öncede Genç Kız Futbol Takımı,125 takım ile baÅŸlayan Türkiye Åžampiyonasında 2 etap sonunda adını son 8 takım arasına yazdırmıştı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo