Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

“KEPEZ ŞELALERİNE HOŞ GELDİNİZ”

“KEPEZ ŞELALERİNE HOŞ GELDİNİZ”

Sağanak yağmurun vurduğu Karadeniz Ereğli’de, ilçenin dört bir yanından sel görüntüleri geliyor.


Alınan bilgiye göre, dün geceden itibaren aralıksız devam eden hava olayı sonrası, Ereğli güne adeta kabusla uyandı. Onlarca ev ve işyerini su bastı. Ekili tarım arazileri hasar gördü. Dereler taştı, dere kenarlarında yaşayanlar korkuyu yaşadı. Bağlık Mahallesi’nde de yerleşim alanına çok yakın noktada tonlarca ağırlığındaki toprak kaydı.
Son olaraksa Ereğli FM WhatsApp İhbar Hattına servis edilen görüntülerde, selden etkilenen Kepez Mahallesi’ndeki anlar gösterildi.  Ticaret Lisesi arkasında olan Solak Sokak Numara 20/1’deki Olcay ve Serdar Aydın’a ait 3 katlı binanın garaj kısmını su bastı.
Olcay Aydın, Kabasakal Deresi 2. Kısım’ın her sağanak yağış sonrası taştığını, durumun çözümü içinse 2015 yılında meydana gelen sel olayı sonrası Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’ne dilekçe yazdığını söyledi.
Cevap yazısında ise ‘konunun yatırım programına alındığı ancak Ereğli Belediyesi tarafından yer tesliminin yapılması gerektiği’ yazdığını belirtti.

 

“KEPEZ ŞELALERİNE HOŞ GELDİNİZ”

Sağanak yağmurun vurduğu Karadeniz Ereğli’de, ilçenin dört bir yanından sel görüntüleri geliyor.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın9
üzgün4
gülücük2
kızgın2
hayran0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Sabri ozturk

20 Temmuz 2019 - 22:29

Doğanın intikamı inşaat firmaları ibret alsnlar dere yataklarını doldurmaktan vaz geçsinler bence yeşiltepe,solak yol ayırmı gibi mesela

Adem ADIGÜZEL

18 Temmuz 2019 - 15:22

DERE YATAĞINA EV YAPARSANIZ SUDA BASAR LAĞIMDA

Yorum Yazın

Canlı Radyo