Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“ZABITAMIZ BELEDİYEMİZİN AYNASIDIR“

“ZABITAMIZ BELEDÄ°YEMÄ°ZÄ°N AYNASIDIR“

01-06 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla Atatürk Anıtı Önünde bir tören düzenlendi. Törene Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Zabıta Amirleri ve Memurları, İtfaiye Personeli ve zabıta elbisesi giyen küçükler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, Başkan Uysal Atatürk Anıtına çelenk koydu. Çelenk sonrası ilk konuşmayı yapan Belediye Başkan Yardımcısı ve Zabıta Müdürü Alptekin Dursun Karadeniz Ereğli Belediyesi Zabıtasının halka en yakın hizmet birimi olduğunu belirterek, günün her saatinde şehrin en ücra köşesinden en kalabalık yerine kadar her yerde bulunduğunu ifade etti.

Bu yönüyle zabıtanın belediyenin eli, ayağı, kulağı ve gözü olduÄŸunu vurgulayan Dursun, konuÅŸmasını şöyle sürdürdü. 

“KuruluÅŸunun 189.yılını kutlayan Zabıtanın görevi burada ceza kesmek, ceberrut bir yaklaşımda bulunmak yerine, tam tersi caydırıcı olmak önceden olabilecekleri düşünüp onun oluÅŸmasını önlemek ve bunu hissettirmeden yapmaktır.

ÅžEHRÄ°N DOKUSUNDA ZABITANIN ELÄ° VAR

Pazar yerinde yaptığı gıda kontrolünden tutun da, fırınlarda yaptığı denetimden, insanımızın yediğinden içtiğinden, yoldaki rahatlığından tutun şehrin bütün dokusunun tamamında zabıtanın elini, zabıtanın caydırıcı gücünü hissettirmemiz gerekiyor.

YaÅŸadığımız yer Kdz. Eregli; nefes aldığımız yer Kdz. EreÄŸli; geleceÄŸimizi aradığımız yer Kdz. EreÄŸli; Kdz. EreÄŸli’deki vatandaÅŸlarımızın saÄŸlıklı, rahat ve huzurlu bir yaÅŸam sürmesi için yasaların ve yönetmeliklerin bizlere vermiÅŸ olduÄŸu yetkiler çerçevesinde görevlerimizi yapma çabası içerisindeyiz.

Güvenli ve başarılı geleceklerin temennisi ile tüm teşkilatımızın yıldönümünü kutlar, çalışma arkadaşlarıma görevlerinde başarılar dilerim.

ZABITAMIZ BELEDÄ°YEMÄ°ZÄ°N AYNASIDIR

Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’da törende yaptığı konuÅŸmada ÅŸu ifadelere yer verdi:

Åžehir halkının esenliÄŸi, saÄŸlığı, mutluluÄŸu için her türlü fedakârlığı gösteren, sürekli kontrol ve denetim vazifesini yerine getirerek, ÅŸehrin fiziksel yapısının korunması ve estetik bütünlüğünün sürdürülebilmesi için gayret sarf eden ve vatandaÅŸla sürekli iç içe olan bir çalışma yürüten Zabıta Müdürlüğü personelimiz, belediyemizin aynasıdır.

Daha huzurlu, düzenli ve saÄŸlıklı bir EreÄŸli için çalışan Zabıta Müdürlüğümüz personeli,  halk saÄŸlığının ve huzurunun korunmasında etkin rol oynamaktadır.

Belediyemiz de görev yapan tüm Zabıta personelinden; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada adalet, güven, şeffaflık ve tarafsızlık, aynı zamanda insan haklarına ve çevreye saygı gibi temel ilkeleri benimsemelerini istiyorum.

Zabıta TeÅŸkilatı’nın 189’uncu yılını kutluyor, halkımızın da görevdeki Zabıta personelimize yardımcı olacağına inanıyorum. Tören, BaÅŸkan Uysal’a ve Meclis Ãœyelerine karanfil veren zabıta ekipleri hatıra fotoÄŸrafı çektirilmesiyle sona erdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo