Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Başkan Uysal, Hamzafakıhlı’da..

BaÅŸkan Uysal, Hamzafakıhlı’da..

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, referandum turları kapsamında Hamzafakıhlı Merkez, Akpınar ve Çolaklaraltı’nda mahalle sakinleriyle buluÅŸtu. Ãœlkenin darbe anayasasından kurtulup, sivil bir anayasa kavuÅŸması gerektiÄŸini söyleyen BaÅŸkan Uysal; “Gençler sizlere sesleniyorum. Bu referandum maddelerinde de gördüğünüz gibi gençlerine güvenen bir iktidar var” dedi.

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, 16 Nisan’da yapılacak Anayasa Referandumu çalışmaları kapsamında Hamzafakıhlı Merkez, Akpınar ve Çolaklaraltı’nda mahalle sakinleriyle buluÅŸtu, Evet’e destek istedi.

“DARBE ANAYASASINDAN KURTULUP, SÄ°VÄ°L ANAYASAYA Ä°HTÄ°YAÇ VAR”

Hamzafakıhlı Mahallesinde 3 ayrı noktada vatandaÅŸlarla buluÅŸan BaÅŸkan Uysal, Mahalle Muhtarı Recep Çınar’dan bilgi alıp, mahalle halkının istek ve taleplerini dinledi.

16 Nisan’da yapılacak Anayasa referandumunda Hamzafakıhlı mahallesinden rekor düzeyde Evet oyu beklediÄŸini belirten BaÅŸkan Uysal, ülkenin sivil bir anayasaya ihtiyaç duyduÄŸunu söyledi.

BaÅŸkan Uysal; “Ãœlkemizin geleceÄŸi için, tam bağımsız güçlü bir ülke olabilmemiz için, bu gibi bir coÄŸrafyada terörün bitmesi için, ne diyeceÄŸiz, Evet diyeceÄŸiz. Bu darbe anayasasının deÄŸiÅŸmesi lazım, sivil bir anayasaya geçmemiz lazım. Çift baÅŸlılığın ortadan kalkması lazım. CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemine bu ülkenin ihtiyacı var. Çünkü, çabuk karar almak, acil davranmak, bölgemizde kuvvetli  olmamız için, ülkemizin bekası için, özellikle PKK, DEAÅž ve FETÖ gibi vatan hainlerinin tamamen kazınabilmesi için Evet’in çok güçlü çıkması lazım” dedi.

“GENÇLERÄ°NE GÃœVENEN BÄ°R Ä°KTÄ°DAR VAR”

Anayasa Referandumunda gençlerin seçilme yaşının 25’den 18’e çekildiÄŸini de hatırlatan BaÅŸkan Uysal; “Gençler sizlere sesleniyorum. Biz gençlerimize güveniyoruz. Sizler her ÅŸeyi yaparsınız. Sizler vekilde olursunuz, belediye baÅŸkanı da olursunuz, her ÅŸey olursunuz. Bu yüzden gençler etrafınıza söyleyin, anne-babalarınıza söyleyin. Bağımsız bir Türkiye için, güçlü bir hükümet için, koalisyonlar bir daha yaÅŸanmasın diye, 5 yıl icraat yapan hükümetlerin olması için kararımız ne olacak, Evet olacak. Bu referandum maddelerinde de gördüğünüz gibi gençlerine güvenen bir iktidar var” dedi. 

“REÄ°S EVET DEDÄ°YSE BÄ°ZDE EVET DÄ°YORUZ”

Hamzafakıhlı Akpınar sakinleriyle de bir araya gelen BaÅŸkan Uysal, vatandaÅŸların “Sizin buraya gelip oy istemenize gerek yok. Reis orada Evet dediyse bizde burada evet diyoruz” sözleriyle karşılandı.

BaÅŸkan Uysal, vatandaÅŸların talepleri konusunda da gereken her ÅŸeyin yapılacağı sözünü verdi. BaÅŸkan Uysal’ın referandum turlarına belediye baÅŸkan yardımcıları Ayhan Atay ve Esra Alpago ile belediye meclis üyeleri ve AK Parti gönüllüleri de eÅŸlik etti.

Mahalle gezisinin ardından Başkan Uysal, gecenin ilerleyen saatlerine kadar taksi durakları ziyaretlerine devam etti.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo