Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAYNAŞMA GECESİ

 KAYNAÅžMA GECESÄ°

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal,  düzenlenen kaynaÅŸma yemeÄŸinde belediye personeli ile bir araya geldi. “Yolumuz uzun, Kdz. EreÄŸli’yi bekleyen hizmetler var.”  diyen Uysal,  “ Ben 7 gün 24 saat hizmet için yola çıktım. Bu yolda sizlerin özverisi ile EreÄŸli’yi daha iyi noktalara getireceÄŸimize inanıyorum.” dedi.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, düzenlenen kaynaÅŸma yemeÄŸinde belediye personeli ile bir araya geldi.  BaÅŸkan Uysal’ın eÅŸi Sevim Uysal ile katıldığı geceye, BaÅŸkan Yardımcıları, Belediye Meclis Ãœyeleri, Daire Müdürleri, tüm birimlere baÄŸlı personeller ve eÅŸleri de katıldı.

Düzenlenen gecede personele hitap eden ve sözlerine   “Bizlerin birlik ve beraberliÄŸi çok önemli. Bizler bir takımız, büyük bir aileyiz.” diyerek baÅŸlayan Uysal, “Bundan böyle çeÅŸitli vesileler ile zaman zaman bir araya geleceÄŸiz. Sizler EreÄŸli için büyük bir özveri ile çalışıyorsunuz. Bunu izliyor ve görüyorum. Sizleri tebrik ediyorum. “dedi.

Uysal sözlerini “Yolumuz uzun. Kdz.EreÄŸli’yi bekleyen hizmetler var. Ben 7 gün 24 saat hizmet için yola çıktım. Bu yolda sizlerin özverisi ile, Kdz. EreÄŸli’yi daha iyi noktalara getireceÄŸiz.” diyerek noktaladı.

Gecede Uysal’a tüm personel adına, 1850 yılında Rus gravür sanatçısı tarafından çizilen EreÄŸli’nin genel görünümü tablosu hediye edilirken, belediye personeli gece boyunca eÄŸlendi.

KAYNAÅžMA GECESÄ°

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo