Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“ÇÖZÜM ÜRETME ÇABASINDAYIZ“

 “ÇÖZÃœM ÃœRETME ÇABASINDAYIZ“

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, bu hafta sonu da mahallerdeydi. Daha önce halk toplantısı için gittiÄŸi mahalleleri, bu kez Daire Müdürleri ile birlikte gezen ve sorunları yerinde gören Uysal, Kocaali ve Sarı Korkmaz’a 4 saat ayırdı. Uysal, “Mahallelerimiz bizim için önemli. Gerek muhtarlarımız gerekse mahallede yaÅŸayan vatandaÅŸlarımızın tüm sorunlarına kısa, orta ve uzun vadede çözüm üretme çabasındayız. “dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hafta sonunu mahallelere ayırdı. Uysal, daha önce halkla bir araya geldiği ve sorunları dinlediği Kocaali, Sarıkorkmaz, Orhanlar ve Akarca mahallelerinde ki sorunları, bu kez yerinde gördü.

Fen Ä°ÅŸleri Müdürü Selda Sayan, Su ve Kanalizasyon Ä°ÅŸleri Müdürü Deniz Koca, UlaÅŸtırma Müdürü Hüseyin AÄŸlar ve Temizlik Ä°ÅŸleri Müdürü Metin Avcı’nın da bulunduÄŸu mahalle gezilerinde sorunlar mercek altına alındı. Ziyaretlere Kdz. EreÄŸli Muhtarlar DerneÄŸi BaÅŸkanı Şükrü Kılıç’ta katıldı.

Ä°LK DURAK KOCAALÄ° MAHALLESÄ° OLDU

BaÅŸkan Uysal’ın gün içindeki ilk durağı Kocaali Mahallesi oldu. Mahalle Muhtarı Murat Uslu ile birlikte mahalleyi gezen Uysal, Kocaali Merkez Mahallesinde bulunan cami önünün tehlike arz eden yerden yüksek bölümüne ferforje yapılması, cami önündeki kullanım ömrünü tamamlayan oturma gruplarının deÄŸiÅŸtirilmesi taleplerinin derhal yerine getirilmesi için ilgili müdürlere talimat verdi.

Uysal,  merkez mahallesinde bulunan ve daha önce okul ve lojman olarak kullanılan yerlerin, mahalle konağına dönüştürülmesi ve söz konusu yerde bulunan çocuk parkının iyileÅŸtirilmesi, Ahmetcikler Sokak’ta bulunan camii önünde kanalizasyon ve yaÄŸmurlama giderleri ve yine aynı sokakta bulunan eski okul binası ile mahalle mezarlığı bölgesi ile ilgili talepleri de deÄŸerlendireceklerini söyledi.

UYSAL, SARIKORKMAZ’DA..

BaÅŸkan Uysal’ın gün içindeki ikinci ziyareti Sarıkorkmaz Mahallesi oldu.

Mahalle Muhtarı Ali Kocatürk ile birlikte daha önce yapılan toplantıya iliÅŸkin ÅŸikâyetleri yerinde gören Uysal,  1 nolu Molla Ahmet Sokak’ta bulunan çocuk park alanının düzenlenmesi, AydoÄŸdu, Okul ve Ä°hsan LikoÄŸlu Sokakta, yaÄŸmurlama hatları ve yaya yolu ve duvar gibi taleplerinin yerine getirilmesi talimatını verirken, AydoÄŸdu sitesinde bulunan, dinlenme ve spor tesisinin beton zemininin çimlendirilmesi ve çevre düzeni ile yanında bulunan çocuk parkının da deÄŸiÅŸtirilmesi konularında kısa sürede çalışma yapılacağını söyledi.

Gün içinde daire müdürleri, Orhanlar ve Akarca Mahallelerinde Uysal’ın yaptığı toplantılarda mahalle halkı tarafından bildirilen sorunları yerinde görerek eksiklikleri tespit etti.

“ÇÖZÃœM ÃœRETME ÇABASINDAYIZ“

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo