Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KDZ.EREĞLİ’DE 1. GÜN BÖYLE GEÇTİ..

KDZ.EREÄžLÄ°’DE 1. GÃœN BÖYLE GEÇTÄ°..

EreÄŸli Kaymakamlığı’nca bayramlaÅŸma töreni gerçekleÅŸtirildi.

EreÄŸli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu, bayram kutlama saati 15.00’dan dakikalar önce Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) yerini aldı. Katılımı yoÄŸun olan kutlama töreni bayramlaÅŸma seremonisinde, CHP Zonguldak Milletvekili Ãœnal DemirtaÅŸ, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutan Vekili Deniz Albay Özgür Kildilli, EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Eski Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Fazlı ErdoÄŸan ve Ercan Candan, AK Parti EreÄŸli Ä°lçesi BaÅŸkanı Fatih Çakır, Ormanlı Belediye BaÅŸkanı Bayram BaÅŸol, CHP EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Åžerif Sertan Ocakcı, EreÄŸli Müftüsü Recai Albayrak, Kaymakamlık Yazı Ä°ÅŸleri Müdürü Neriman Efe Turan ve Sahil Güvenlik 301 Botu Komutanı Deniz Yüzbaşı Gökhan Akgün burada bulunanlarla bayramlaÅŸtı.  

MADENOÄžLU; BARIÅž… HUKUK… 
Kaymakam MadenoÄŸlu, burada yaptığı ’kutlama’ konuÅŸmasında, Türkiye’de ’barış’ ve ’hukukun’ egemen olması temennisinde bulundu. KonuÅŸma satır baÅŸlarında ise ’birlik’ ve ’beraberlik’ olgularını öne taşıyan MadenoÄŸlu, ÅŸu sözlerle konuÅŸtu: 
“Bugün, müstesna günlerden birini yaşıyoruz. BirliÄŸin, beraberliÄŸin, dostluÄŸun doruk noktasına çıktığı bir bayramdayız. Böyle günler, bizleri birbirine yaklaÅŸtıran, dostlukları pekiÅŸtiren ve aradaki kırgınlıkları kaldıran ve gerçekten mutlu olmamızı saÄŸlayan günlerdir. Görüyorum ki saygıdeÄŸer vatandaÅŸlarımız, bürokratlarımız, sivil topluk kuruluÅŸu temsilcilerimi, siyasi parti temsilcilerimiz, toplumun her kesimini temsil eden bütün ilgililer bayram kutlamasına beraber kutlamaya arzu ederek eldiler ve bu güzel tabloyu hep beraber yaşıyoruz. Yüce Mevla, sadece ilçemizde deÄŸil Türkiye ve Dünya’da, huzur ve mutluluÄŸun daim olduÄŸu, kötü günlerin ortadan kalktığı; Dünya’nı her köşesinde barış ve hukukun egemen olduÄŸu, insanların birbirine saygısının egemen olduÄŸu bir Dünya’yı ortaya koysun.”

MadenoÄŸlu, 15 Temmuz akÅŸamı FETÖ unsurlarınca kalkışılan darbe kalkışması sırasında ÅŸehit olanlar ile yurdun doÄŸu illeri baÅŸta olmak üzere diÄŸer ulus sınırı iç ve dışında vatan toprağına düşenlere Allah’tan rahmet diledi. KonuÅŸmasında, yurttaÅŸların Kurban Bayramını tebrik ettiÄŸini de sözlerine ekledi. Tören programında, Müftü Albayrak dua etti.  Katılımı yoÄŸun yaÅŸanan törene, Türk Metal Sendikası Genel BaÅŸkan Yardımcısı Yusuf Ziya OdabaÅŸ, Åžube BaÅŸkanı Metin Ercan ile siyasetçi, bürokrat, sivil toplum temsilcileri, asker ve çok sayıda vatandaÅŸ katıldı.

Öte yandan, burada ki tören öncesinde ise Kız YetiÅŸtirme Yurdu ile Ä°zmirlioÄŸlu Huzur Evi’nde de bayramlaÅŸma programı düzenlendi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo