Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KESİME GÖTÜRÜLÜRKEN KAÇTI!.

KESİME GÖTÜRÜLÜRKEN KAÇTI!.

Kesime götürülürken kaçan ve üç kişiyi hafif yaralayan boğa, yaklaşık 5 saatlik mücadelenin ardından uyuşturucu iğneyle vurularak yakalandı.

 Kozlu’da kesime götürülürken kaçarak vatandaÅŸlara zor anlar yaÅŸatan ve üç kiÅŸiyi hafif ÅŸekilde yaralayan kurbanlık boÄŸa, yaklaşık 5 saatlik kovalamanın ardından uyuÅŸturucu iÄŸneyle vurularak yakalandı. Ä°lçeye baÄŸlı Ä°hsaniye Mahallesi’nde Murat Yollu (76) ve ortaklarının aldığı büyükbaÅŸ kurbanlık, kesim için ahırdan çıkarıldıktan sonra bir kazığa baÄŸlandı.

Bu sırada kaçmayı baÅŸaran boÄŸanın çarptığı kurbanlığın ortaklarından Bilal AydoÄŸan yaralandı. Olayı Kozlu Belediye ekiplerine bildiren Yollu’nun ortakları, kurbanlığı kovalamaya baÅŸladı. Hayvan sahipleri ve çevredeki vatandaÅŸların çabasına raÄŸmen yakalanamayan boÄŸa, 20 kilometre kovalamanın ardından tekrar kaçtığı yere geldi.  Burada da vatandaÅŸlara zor anlar yaÅŸatan boÄŸa, kendisini sakinleÅŸtirilmeye çalışan iki kiÅŸiyi hafif ÅŸekilde yaraladı. 

Yaklaşık 5 saatlik mücadelenin ardından Ä°hsaniye deresine atlayan ve burada bataklığa saplanana boÄŸa, Belediye Veteriner Ä°ÅŸleri Müdürlüğü ekiplerince uyuÅŸturucu iÄŸneyle vurularak sakinleÅŸtirildi. Dere içerisinden çıkarılan hayvan, kurban sahipleri tarafından uygun bir alana getirdikten sonra kestirdi. Murat Yollu, gazetecilere yaptığı açıklamada, boÄŸanın kesim için ahırdan çıkarıldıktan sonra bir anda iplerinden kurtularak kaçmaya baÅŸladığını belirtti. 

Kurban ortaklarından Bilal AydoÄŸan da hayvanı kesim için çıkarttığı sırada kaçmaya baÅŸladığını aktararak, "Huysuzlaşınca zapt etmeye çalıştım. Zapt edemeyince yere düştüm ve hayvan üzerimden geçti. Yaralandım. Yaklaşık 5 saattir hayvanın peÅŸindeyiz" dedi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo