Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR: 1 BARTINSPOR : 2

KDZ.EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESPOR: 1 BARTINSPOR : 2

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


BAL Ligi 10.Grupta mücadele eden Karadeniz EreÄŸli Belediyespor, 10. haftada sahasında konuk ettiÄŸi Bartınspor’a 2-1 maÄŸlup oldu.
Alınan bilgiye göre Åžehit Vefa Karakurdu Stadı’nda oynan maçta, 22. dakikada Ergin Kankal’ın çift sarı karttan oyundan atılması ile 10 kiÅŸi kalan Eflatun beyazlılar, 34. dakikada Gökhan Hıdır’ın golü ile 1-0 geriye düştü.
Konuk ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile biten maçın ilk yarısının ardından 2. yarıda 1 kiÅŸi eksik oynamasına raÄŸmen baskıyı rakibine hissettiren Kdz. EreÄŸli Belediyespor, bulduÄŸu pozisyonlardan sonuç alamazken, 80.dakikada Vijdan AladaÄŸ’ın kırmızı kart görmesi sonucu 9 kiÅŸi kaldı. Konuk ekip bu dakikada Muhammet Özdemir ile penaltıdan golü bularak, skoru 2-0’a taşıdı.
88.dakikika Hami Baytar’ın farkı 1’e indiren golü sonrası, oyundan çıkarken ağır hareket eden ve tribünleri hareketleri ile geren Osman MertoÄŸlu’da kırmızı kart gördü. 9 dakika uzatmanın oynandığı maçta rakip kaleye yüklenen eflatun beyazlılar, golü bulamayınca sahadan  2-1’lik maÄŸlubiyetle ayrıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün3
gülücük1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo