Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KDZ. EREĞLİ’YE SPOR PARKI MÜJDESİ

KDZ. EREÄžLÄ°’YE SPOR PARKI MÃœJDESÄ°

Karadeniz EreÄŸli Belediyesi, yeni bir proje için daha düğmeye bastı. Erdemir Ofis Yolu üzerinde bulunan ve son olarak iftar çadırının kurulduÄŸu boÅŸ alana, bünyesinde sentetik buz pisti, mini futbol ve kay-kay alanı, 9 adet mini golf platformu, koÅŸu ve yürüyüş parkuru ile oturma alanları bulunan  “Spor Parkı’ yapılacak.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, ilçede öğrenim gören öğrencilerin kendisine gönderdiÄŸi “YaÅŸadığınız kentte olmasını istedikleriniz” konulu mektuplar doÄŸrultusunda, “Kdz. EreÄŸli Spor Parkı projesinin startını verdi.

Başkan Uysal, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları Ofis binası yanında bulunan ve son olarak iftar çadırının kurulduğu 4 bin 200 metrekarelik alanda inşa edilecek çok amaçlı Spor parkı ile ilgili proje çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Başkan Uysal, spor parkının bünyesinde 9 adet mini golf platformu,162 metrekare mini futbol alanı 300 metrekare sentetik buz pisti,300 metrekare tırmanma ve zıplama alanı, 390 metrekare kay-kay alanı, 200 metre koşu ve yürüyüş parkurunun yanı sıra büfe ve oturma alanlarını barındıracağını belirtti.

BaÅŸkan Uysal, “Spor Parkımız, 7’den 70’e toplumun her kesiminin, ailelerin buluÅŸma noktası olacak. Ãœlke genelinde nadir sayıda bulunan böylesi bir projenin Karadeniz EreÄŸli’ye ayrı bir renk katacağına inanıyorum. Projenin ilçemize ÅŸimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” Åžeklinde konuÅŸtu.  

KDZ. EREÄžLÄ°’YE SPOR PARKI MÃœJDESÄ°

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo