Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GİRİŞİMCİLERE SERTİFİKALARINI DAĞITTI

GİRİŞİMCİLERE SERTİFİKALARINI DAĞITTI

Kdz. EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Ä°l Müdürlüğü tarafından ortaklaÅŸa olarak dördüncüsü düzenlenen  ’Uygulamalı GiriÅŸimcilik EÄŸitimini’ tamamlayan 53 kursiyere 24/03/2015 sayılı günü Kdz EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Düzenlenen sertifika Törenine Yönetim Kurulu BaÅŸkanı YaÅŸar TETiKER, Yönetim Kurulu BaÅŸkan Yardımcısı Sertan YALÇIN,  Zonguldak KOSGEB Ä°l Müdürü YaÅŸar Yıldırım Kosgeb Uzmanları ve EÄŸitimini tamamlamış olan kursiyerler katıldı. 

Kdz EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası BaÅŸkanı YaÅŸar TETÄ°KER’in yaptığı konuÅŸmada, Kdz EreÄŸli ve Ticaret ve Sanayi Odasının 2015 yılında Akredite Odalar arasına girdiÄŸini, bu kapsamda üyelerimizden gelen talepler üzerine GiriÅŸimcilik kursunun açıldığını, GiriÅŸimcilerin ekonominin temel taÅŸları olduÄŸunu, önemli olanın ortaklık kültürünün geliÅŸtirilerek iÅŸ hacminin artırılabilmesi olduÄŸunu belirtti ve tüm kursiyerlere baÅŸarılar diledi.

Kosgeb Müdürü yapmış olduÄŸu konuÅŸmasın da ; Åžu ana kadar Kdz EreÄŸli Tso ile birçok kurs açtıklarını, Zonguldak  bölgesinde 3000’e yakın kursiyer yetiÅŸtirildiÄŸini ve sertifika alan yaklaşık 300’e yakın kursiyerin iÅŸletme kurduÄŸunu, Sertifika alan kursiyerlere 30.000tl’ye kadar hibe , 70.000 tl’ye kadar da kredi imkanın saÄŸlanabileceÄŸini belirterek sertifikaların tüm kursiyerlere  iÅŸ hayatlarında baÅŸarılar diledi.

Konuşmaların ardından sertifikalar kursiyerlere teslim edilerek, toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo