Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MAHALLELERDE İNCELEMELER SÜRÜYOR

MAHALLELERDE Ä°NCELEMELER SÃœRÃœYOR

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hafta sonu halk ile bir araya gelip sorunları dinlediği Dağlar, Bölücek ve Hamzafakıhlı mahallelerine bu kez daire müdürleriyle birlikte çıkarma yaptı.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, hafta sonu halk ile bir araya gelip sorunları dinlediÄŸi DaÄŸlar, Bölücek ve Hamzafakıhlı’ya bu kez daire müdürleri ile birlikte giderek sorunları yerinde gördü.

Fen İşleri Müdürü Selda Sayan, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca, Temizlik İşleri Müdürü Metin Avcı, Ulaştırma Müdürü Hüseyin Ağlar, İmar ve Şehircilik Müdürü Gökçen Karaarslan ile birlikte ilk olarak Dağlar mahallesine giden Başkan Uysal, mahalle halkının kanalizasyon sorununu çözecek projenin başlangıç noktasında incelemelerde bulundu.

DaÄŸlar Mahallesi Muhtarı Ecvet Aydın’ın ’Beni ve halkımı bu kokudan kurtar yeter’ sözüne karşılık, Mayıs ayında DaÄŸlar Mahallesi’ne kazmayı vuracaklarını ve DaÄŸlar’ın tamamının kanalizasyona kavuÅŸacağını söyleyen BaÅŸkan Uysal, mahallenin çocuk parkı isteÄŸinin de kısa vadede yerine getirileceÄŸini belirterek, parkın yapılacağı alanda incelemeler yaptı.

Mahalle içinde kısa vadede çözülebilecek sorunların çözümü için ilgili daire müdürlerine talimatlar veren Uysal, buradan Bölücek ve Hamzafakıhlı’ya geçti.

Bölücek’te Mahalle Muhtarı Ä°smail ÅžiÅŸman ve Hamzafakıhlı’da ise Muhtar Recep Çınar ile mahalleyi gezen ve sorunları yerinde gören BaÅŸkan Uysal, Bölücek ve Hamzafakıhlı ’da özellikle mahalle içi ulaşımı daha iyi noktalara getirecek alternatif yolların açılmasına öncelik verileceÄŸini, kısa ve orta vadede çözülebilecek sorunların aşılacağını dile getirdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo