Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

SÜREKLİ EĞİTİMDEN GEÇİYOR

SÜREKLİ EĞİTİMDEN GEÇİYOR

Trafik kazalarında, yangınlarda ve diğer olaylara ilk müdahalede bulunan Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine, ilk yardım eğitimi verildi.

Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü eğitmenleri tarafından verilen ilk yardım eğitimi, 06-07 Nisan 2015 tarihlerinde teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirildi.

Yapılan ilkyardım eğitim programı sonucu itfaiye personeli sınava tabi tutuldu ve başarılı olanlar Sağlık Bakanlığı onaylı sertifika almaya hak kazandı.

İtfaiye Müdürünün eğitim ile ilgili açıklamasında, boğulma, kırık-çıkık ve kanama gibi her türlü ilaçsız müdahaleyi, sağlık personelleri gelmeden, itfaiyecilerin doğru bir şekilde yapmasının hayati önem taşıdığına vurgu yapılarak kırık yada çıkığı olan bir kazazedeye yanlış müdahalenin hayatına mal olabileceği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, itfaiye personelinin alacağı eğitimle, doğru yaklaşım ve doğru müdahaleyi öğreneceği ifade edilirken, söz konusu eğitimin kazazedeye hiçbir zarar vermeden tekrar normal yaşamına geri döndürmeyi amaçladığı ifade edildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo