Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAZANAN... TED EREĞLİ KOLEJİ

KAZANAN... TED EREÄžLÄ° KOLEJÄ°

TED Kdz.EreÄŸli Koleji tarafından bölge okullarını kapsayan ’Münazara Yarışması’ düzenlendiÄŸi bildirildi.

TED Kdz.EreÄŸli Koleji yönetimi yazılı bir açıklama yaparak; sınav temposunda boÄŸuÅŸan öğrencileri farklı bir ortamda buluÅŸturmak ve fikirlerini özgürce savunabilmelerini saÄŸlamak amacıyla  okulları öncülüğünde “Münazara Yarışması” düzenlendiklerini belirtti.

EtkinliÄŸe sekiz okulun katıldığı belirtilerek eleme turlarının 22 Nisan  Cuma günü sabah oturumlarıyla, yarı final müsabakasının ise aynı gün öğleden sonra Tiyatro salonunda gerçekleÅŸtirildiÄŸi kaydedildi. Yarışmanın finalinin ise 29 Nisan Cuma günü TED Kdz. EreÄŸli Koleji Ä°lköğretim binası konferans salonunda gerçekleÅŸtirildiÄŸi ifade edildi.

TED EREÄžLÄ° KOLEJÄ° KAZANDI

Yapılan açıklamada ayrıca ÅŸu ifadelere yer verildi: “Toplumlar her zaman kurtarıcıya ihtiyaç duyar/duymaz.” konusunun ele alındığı finalde MEB’in jüri üyeleri münazarayı yönetmiÅŸtir. TED Zonguldak Koleji ile TED Kdz. EreÄŸli Koleji arasında kıyasıya bir mücadele yaÅŸanmış, bu mücadeleyi TED Kdz. EreÄŸli Koleji öğrencileri kazanmıştır. Yarışma sonunda tüm öğrencilere katılım belgesi ve çeÅŸitli hediyeler verildi.

 

Bu güzel etkinliÄŸi düzenleyen Türkçe – Sosyal Zümresine, etkinliÄŸe katılan tüm okul yönetici, öğretmen ve öğrencilerine teÅŸekkür ederiz.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo