13 o C Kdz. Ereğli

KAZA ANI BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ !.

Ereğli`de bir Motosiklet kazası daha . 2 yaralı var.

Gündem 2 yıl 4 ay 4 gün 5 saat 29 dakika önce 6815

Haberi Paylaşın

Kaza, saat 13:10 sularında Müftü Mahallesi Erdemir Caddesi Özdemir AVM önünde meydana geldi. İddiaya göre, Çağla Çelik (30) idaresindeki 34 HU 4796 otomobil ile AVM otoparkına dönüş yaptığı sırada, çarşı istikametine giden İsmail Kuru (24) idaresindeki 67 AAF 721 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü İsmail Kuru ve motosiklette yolcu olarak bulunan Tolga Eroğlu (25) yola savruldu. Kazayı gören ve yardıma koşan vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri iki yaralıya yaptıkları müdahalenin ardından Özel Anadolu ve Echomar hastanelerine kaldırdı. Yaralıların tedavisine başlandığı ve otomobil sürücüsü Çağla Çelik’in ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü öğrenildi. Kazaya karışan motosiklet sürücüsü İsmail Kuru’nun ehliyetinin yetersiz olduğu ve motorunun da çekici vasıtası ile yedi emin otoparkına alındığı öğrenilirken, motosiklet sürücüsü ve sahibine yaklaşık 4 bin lira ceza kesildiği ifade edildi.
KAZA ANI KAMERALARA YANSIDI…
Diğer yandan yaşanan kaza güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde AVM otoparkına giriş yapmak isteyen Çağla Çelik’in kullandığı otomobile İsmail Kuru’nun kullandığı motosikletin çarptığı ve motosiklette bulunan sürücü ve yolcusunun yola savrulduğu görülüyor.

GÖRÜNTÜ YÜKLENİYOR

KAZA ANI BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ !.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 8 saat 30 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
18 saat 42 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 6 saat 43 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 21 saat 36 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 3 saat 10 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 2 saat 11 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 8 saat 4 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
21 saat 18 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 16 saat 48 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 5 saat 37 dakika önce KAZA ; 2 YARALI