Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAYMAKAMLIK, YENİ ‘GEÇİCİ’ YERİNDE

KAYMAKAMLIK, YENİ ‘GEÇİCİ’ YERİNDE

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


HABER/HAKİMİYET GAZETESİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, bugünden (29 Nisan) itibaren hizmet verecekleri Hükümet Binası’nın bazı eksiklerinin bulunduğunu ancak kısa sürede giderileceğini söyledi.
Kaymakam Çorumluoğlu, Bağlık Mahallesi Şehit Rıdvan Sokak ile Tacettin Halatcı Sokak’ın kesiştiği yerdeki Belediyeye ait binada oluşturulan Hükümet Konağı’na yürüyerek geldi. Bazı Daire müdürleri tarafından karşılanan Çorumluoğlu, bina girişi ve içinde incelemelerde bulundu.  Gördüğü eksiklerin giderilmesi talimatını veren Çorumluoğlu, asansörün arızalı olması nedeniyle binanın üçüncü katındaki makamına merdivenlerden yürüyerek çıktı.
Kaymakam Çorumluoğlu, makamında yaptığı açıklamada, yeni binaya gelişini ‘sanki ilk defa kaymakamlığa geliyormuş’ hissi yaşadığını belirterek, şöyle dedi:

YENİ YERDE İLK SÖZLERİ
“Buraya değişik zamanlarda inşaat vesilesiyle geldim. Ama bugün ilk defa resmi olarak geliyoruz. Ufak, tefek bazı aksaklıklar olabilir ama öyle tahmin ediyorum ki, birkaç gün içerisinde bu aksaklıkların tamamını gidermiş olacağız. Biraz temizliğe yönelik sıkıntı görüldü. Bu konuda arkadaşlarımıza zaten talimat verdik. Zannediyorum iki-üç gün içerisinde, tam fonksiyonları yerine getiren bir Hükümet Konağı olarak burada hizmet vermiş olacağız. Ama ben arkadaşlarımıza ilk gün bir şey söyledim; buradaki Hükümet Konağı, içine ruh verildikten sonra, yani bizler yerleştikten ve çalışmaya başladıktan sonra çok daha güzel olacak. Taşındığımız yerden küçüklüğü dışında çok büyük eksiklik görmüyorum. Ama önemli olan vatandaşlarımızın iyi hizmet alması, buradaki bütün çalışma arkadaşlarımızın en büyük amacı zaten vatandaşa hizmet etmektir.”
Çorumluoğlu, binada kalınacak süreye ilişkin soruya ise “burada kalma sürecimiz, yeni inşaatın başlamasına bağlı. Bina inşaatı ihale edildiğinde az-çok biteceği tarih belli olacak. Ama baştan da hep aynı şeyi söyledim; 2013’de temel atılmış olsaydı, şimdi yeni binaya taşınmış olacaktık. Ama hiçbir şey için geç değil, nasip bizeymiş, biz temel atacağız. İnşallah içine de geçeceğiz diye düşünüyorum”

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo