Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DEMİRTAŞ, TAZİYE MESAJI YAYIMLADI!.

DEMÄ°RTAÅž, TAZÄ°YE MESAJI YAYIMLADI!.

CHP Zonguldak Milletvekili Ãœnal DemirtaÅŸ,Hakkari’nin DaÄŸlıca bölgesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada ÅŸehit olan Piyade Uzman ÇavuÅŸ Tunahan Kartal için taziye mesajı yayımladı.

İşte o taziye mesajı;

Hakkari’nin DaÄŸlıca bölgesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada ÅŸehit olan Piyade Uzman ÇavuÅŸ Tunahan Kartal’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm ülkemize baÅŸsaÄŸlığı diliyorum. Çatışmada yaralanan askerlerimize de Allah’tan acil ÅŸifalar diliyorum.

AKP iktidarının sıfır terör ile devraldığı ülkemizde son 9 ayda 500’ün üzerinde ÅŸehit verdik. Her gün yüreÄŸimiz yanıyor, her gün analarımız aÄŸlıyor. Peki bu kara tablonun, bu acı tablonun sorumlusu olan AKP iktidarı ne yapıyor? Terör sorununu çözeceklerine, kiÅŸisel çıkar ve koltuk peÅŸindeler. Ä°ÅŸte 23 milyon vatandaşımızın oy verdiÄŸi baÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu’nu, saray darbesi ile bir dakika da kapının önüne koydular. Bir kiÅŸi, 23 milyon kiÅŸinin iradesini, anayasayı, kanunları, demokrasiyi çiÄŸneyerek, çöp sepetine attı. Ve 8 ÅŸehidimizin olduÄŸu, 8 eve ateÅŸin düştüğü gün, 8 ÅŸahitle düğünlerini yaptılar. Vicdanlar kanıyor.

Gerçi, PKK’nın sırtını sıvazlayarak, görmezden gelerek, PKK terörünü büyütenlerden, PKK’ya yardım ve yataklık etmekten suç duyurusunda bulunduklarımızdan, 8 ÅŸehidimizin olduÄŸu bir günde düğünlerini iptal etmelerini beklemek de aşırı iyimserlik olurdu.

Artık bu kötü gidiÅŸe dur denilmelidir. KiÅŸisel hırslar ve çıkarlar, koltuk kavgası bir kenara bırakılmalı ve bu sorununun Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çözülmesi için gereken adımlar acilen atılmalıdır. Saygılarımla.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo