Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAYMAKAM ÇAY GİDİYOR..

KAYMAKAM ÇAY GİDİYOR..

Mülki Ä°dare Amirleri Kararnamesi yayınlandı. Karadeniz EreÄŸli Kaymakamı Ä°brahim Çay, Antalya Vali Yardımcılığı’na, EreÄŸli Kaymakamlığına ise Mezitli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu atandı.

Özellikle kırsalda yaptığı çalışmalar ile kamuoyunun takdirini kazanan görev süresi boyunca önemli hizmetlerin kazanımına katkı saÄŸlayan Karadeniz EreÄŸli Kaymakamı Ä°brahim Çay, Antalya Vali Yardımcılığı görevine atandı. Mülki Ä°dare Amirleri Kararnamesine göre Karadeniz EreÄŸli Kaymakamlığına ise Mersin Mezitli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu görevlendirildi. 

  Nazım MADENOÄžLU kimdir?

1953 Kastamonu-TaÅŸköprü’de doÄŸdu. Ankara Ãœniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olarak, 1977 yılından itibaren Banka TeftiÅŸ Kurulu’nda MüfettiÅŸ Yardımcısı ve MüfettiÅŸ olarak görev yaptı. 1981 yılından itibaren sırasıyla Çorum-Bayat, Van-Çatak, Mardin-Derik, Konya-Kulu, Samsun-Havza, Bursa-Gürsu Ä°lçelerinde Kaymakamlık, ardından Samsun’da Vali Yardımcılığı görevinde bulunduktan sonra 2004 yılında Balıkesir-Ayvalık Ä°lçesi Kaymakamlığına atandı. 2008 AÄŸustos ayında Esenler Kaymakamlığına atanan Nazım MADENOÄžLU son olarak 19.07.2013 ve 2013/463 sayılı müşterek kararname ile Mersin-Mezitli Kaymakamlığına atandı. Nazım MADENOÄžLU evli ve 2 çocuk babası olup, iyi derecede Ä°ngilizce bilmektedir. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo