Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kayıp şahıs aranıyor!

Kayıp şahıs aranıyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde iki gündür kendisinden haber alınmayan yaşlı adam için jandarma ve AFAD ekipleri ile komşuları seferber oldu.


Edinilen bilgiye göre, Kandilli Beldesi’nde yaşayan evli ve dört çocuk babası 72 yaşındaki Nizamettin Havadar, 15.00 sıralarında evden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Eşinin haber vermesi üzerine komşularının aradığı yaşlı adam bulunamayınca Jandarma ve AFAD ekiplerinden yardım istendi. Gece boyu çalışma yapan ekipler yaşlı adama ulaşamadı. Zonguldak AFAD’da görevli K9 köpeği ’Afet’ ile yeniden Kandilli Beldesi’ne gelen ekipler dağlık ve ormanlık alanlar ile yaşlı adamın daha önceden ahır olarak kullandığı bölgede arama yaptı. Yapılan tüm aramalara rağmen yaşlı adamın izine rastlanamadı.
Mahalle Muhtarı Tahsin Arslan 72 yaşındaki Nizamettin Havadar’ı bulmak için tüm vatandaşlar, jandarma ve AFAD ile geceden bu yana arama çalışması yaptıklarını ancak bulamadıklarını söyledi. Yaşlı adamın hayatından endişe ettiklerini dile getiren Arslan “Bu Alzheimer hastası. Dün hayvanlara bakıp geleyim diye evden çıkmış. Hayvanlarıda yok aslında öyle hayal görüyor. Saat 13.30 gibi evine geliyor, hanımına diyor ki ’Ben hayvanları getirdim, ahıra kapattım. Karnım aç.’ Hanımı yemek veriyor. Yemeği yedikten sonra bir daha çıkıyor ve en son ahırının ön tarafında görülüyor. Saat 15.00’den sonra yok. Akşam saat 21.00 gibi bize haber verdiler. Jandarma ve AFAD ile haberleştik. 10-15 kişi birlikte aradık. Saat 24.00 gibi AFAD geldi. Sabah saat 04.00’e kadar aradık ama bulamadık. Aranın ardından saat 07.30’dan itibaren tekrar aramaya başladık. Ama maalesef yok ortada. Nereye gittiği belli değil. Geçen yılda böyle kayboldu, bağırdığımız halde orada oturuyor bize cevapta vermiyor. Donma tehlikesi olacağını zannetmiyorum. Çünkü kendisi çobanlık yapmış, -20-40’larda gezmiş. Ama işte yaşlı, aklıda yerinde değil. Bir yere takılıp düşme durumu var. Nerede olduğu belli değil. Gidebileceği her yeri aradık. Sabahtan beri AFAD ekipleri köpekle de arama yapıyor ama maalesef yok. Ereğli emniyetine, hastanelere de bilgi verildi. Bulana kadar aramaya devam edeceğiz. 74-75 yaşlarında. 1,60 boylarında, dolgun. Başında kasket, altında kot pantolon, üstende gri bir ceket ve kazak olduğunu biliyoruz” dedi.
Jandarma ve AFAD ekipleri ile vatandaşlar iki gündür kayıp olan yaşlı adamı bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
üzgün3
hayran1
şaşkın1
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo