Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’KASİSLER TEHLİKE YARATIYOR’

’KASÄ°SLER TEHLÄ°KE YARATIYOR’

Zonguldak’ta kasislerin can ve mal varlığını tehlikeye attığı iddiasıyla bazı vatandaÅŸlar Tüketici Hakları DerneÄŸi’ne baÅŸvuru yaptı.

Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ali Topaloğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Zonguldak Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde yapılan kasislerin vatandaşların can ve mal varlığını tehlikeden korumak yerine daha çok tehlikeye attığını iddia etti.

Kasislerin geri kalmış ülkelerde bile uygulanmadığını öne süren Topaloğlu, şöyle konuştu:

"Özellikle Zonguldak-Ankara istikametine giden araçlar, bahsi geçen yerde viraj olması nedeniyle aniden kasise girmekte ve bu nedenle araçlar ani fren yapmaktadır. Bu durum hem tehlike arz etmekte hem de trafik sıkışıklığına neden olmaktadır. Daha sonraki kasis rampada olması nedeniyle araçların hız kesmesi ve özellikle ağır tonajlı araçların kalkış yapmalarını engellemektedir. Bu konuyu ilgili derneğimize yoğun şikayetler gelmektedir. Birçok tüketici imzayla derneğimize başvuru yapmışlardır. Bu nedenle vatandaşların daha fazla rahatsız olmaması, ileride can ve mal kaybına sebebiyet vermemek için konunun ilgililer tarafından yeniden değerlendirerek, sürücüleri rahatsız etmeyecek başka önlemler alınmalıdır. Buna ilişkin boyama işaretler yada ışıklar konabilir, ya da başka yerlerde alınan tedbirler incelenerek benzer tedbirler alınabilir. Biz tüketici örgütü olarak taleplerimizi gerekli mercilere bildirdik. Bu kasisler kalkıncaya kadar konunun takipçisi olacağız."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo