Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KARTI OLMAYAN ÜCRET TOPLAYAMAZ!.

KARTI OLMAYAN ÃœCRET TOPLAYAMAZ!.

- Kdz Ereğli Belediyesi 11 ayın sultanı olan Ramazan ayının geleneklerinden biri olan Ramazan davulcuları ile ilgili çalışmalarını tamamladı.


Kdz Ereğli Belediyesi 11 ayın sultanı olan Ramazan ayının geleneklerinden biri olan Ramazan davulcuları ile ilgili çalışmalarını tamamladı. 31 mahallede Ramazan ayı boyunca görev alacak 45 davulcuya çalışma izni verildi.

Kdz. EreÄŸli Belediyesi Zabıta Müdürü Alptekin Dursun, Ramazan Ayı boyunca görev yapacak davulculara örf ve adetlerimize uygun ÅŸekilde hareket ederek vatandaÅŸlarımıza karşı saygılı ve anlayışlı davranmaları konusunda gerekli uyarıların yapıldığı belirterek “31 mahallede 45 davulcu, mahallelerimizin büyüklüğüne göre görevlerini gece saat 01: 30 ila 03:00 arasında yerine getirecek.”dedi.

KARTI OLMAYAN ÃœCRET TOPLAYAMAZ

Dursun, çalışma izin kartı olmayan davulculara her hangi bir ücret ya da bahÅŸiÅŸ ödenmemesi konusunda da halkı uyararak; “GeçtiÄŸimiz yıllarda Ramazan ayının ortasında ve sonunda evleri dolaÅŸarak “Ben Ramazan davulcusuyum” diyerek vatandaÅŸlarımızı istismar edenler oldu. Bunun için artık her bir Ramazan davulcusuna resimli kart verdik. Kartı olmayan davulcular para ya da bahÅŸiÅŸ toplayamaz. Bu konuda halkımızı dikkatli olmaya davet ediyoruz” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo