13 o C Kdz. Ereğli

KARNELER DAĞITILDI!.

Gündem 7 yıl 3 ay 12 gün 14 saat 4 dakika önce 901

Haberi Paylaşın

İl genelinde öğrenciler 2016-2017 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini tamamlayarak karnelerini aldı.

Kdz.Ereğli’de 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesinin ardından 34 bin 425 öğrenci ve 2 bin 225 öğretmen 15 günlük yarı yıl tatiline girdiler. Kdz.Ereğli’deki resmi karne dağıtım töreni Dikmen İlkokulu’nda İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz’ın katılımıyla gerçekleşti.

“İYİ-KÖTÜ” VURGUSU

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, tüm öğrenci ve öğretmenlere iyi tatiller dileklerinde bulunarak şunları söyledi: Ana okulu, ilk-orta ve lise okullarımızda birinci dönemi yarıyıl tatiline girilirken öğrencilerimizin karnelerini iyi-kötü anlayışıyla değerlendirmemeliyiz. Başta öğrencilerimiz olmak üzere öğretmenlerimizin ve velilerimizin göstermiş oldukları üstün ve gayretli çalışmaların semeresinin alındığı 1. Yarı yıl tatili başlarken velilerimizin öğrenci başarılarını değerlendirirken nedenini araştırıp, karnelerinin durumu ile çocuğun zeka seviyesi ve kişilik özellikleri eleştirilmemelidir. Bunun yerine çocuğun içinde bulunduğu şartlar araştırılmalı, zayıf karneye nelerin sebep olduğu araştırılmalı ve bunların giderilmesi gereken çalışmalar yapmalıdır. Öğrencilerimizin karne notlarının sadece onların eğitimdeki başarısını değil, genel olarak hepimizin bu konudaki çabalarımızın sonuçlarını göstermektedir. Çocuklarımızın eğlenmesi, dinlenmesi ve yeni döneme enerjik başlaması için tatil iyi değerlendirilmelidir. Sevgili öğrencilerimiz, karneleriniz sizin şahsiyetinizin, erdemlerinizin veya zekanızın göstergesi değil, sadece dönem boyunca yaptığınız çalışmaların ve sergilediğiniz çabanın neticesidir. Başarılarınızın değerlendirilmesinde sadece bir araçtır.

"HER BİR ÖĞRENCİMİZ BİZİM İÇİN AYRI BİR DEĞER"

Büyük bir özveriyle yetiştirdiğiniz evlatlarınızı çağın değerlerine uygun olarak en iyi şekilde yetiştirmek için çalışıyor, her bir öğrencimize bireysel farklılıklarını dikkate alarak ve özel olduklarını hissettirerek yaklaşıyoruz. Çünkü her bir öğrencimiz bizim için ayrı bir değerdir. Değerli öğretmenlerimiz, nesillerimizi yetiştirmek adına özveriyle yürüttüğünüz tüm çalışmalarınızı ve azminizi yürekten destekliyorum. Öğrencilerinizi evlatlarınızdan farklı görmediğinizi, tüm gücünüzle onların en iyi şekilde yetişmesi adına bu kutsal görevi severek ifa ettiğinizi biliyorum. Geleceğimizi inşa etme yolunda, eğitim adına yaktığınız meşaleyi sonsuza dek taşıyacağınıza yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm eğitim camiası başta olmak üzere velilerimize ve öğrencilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

KARNELER DAĞITILDI

Korkmaz, konuşmasının ardından 4’üncü sınıflar arasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. Kitap Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ise ödüller Okul Müdürü Mustafa Atalay tarafından verildi. Daha sonra 4-A ve 1-B sınıfı öğrencilerine toplu olarak karnelerinin dağıtılmasının ardından program son buldu.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 19 saat 53 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 11 saat 5 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 18 saat 6 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 15 saat 10 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 14 saat 44 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 8 saat 59 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 19 saat 27 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 13 saat 34 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
14 saat 33 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 17 saat önce KAZA ; 2 YARALI