Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR

KARLA MÃœCADELE SÃœRÃœYOR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de, hafta sonundan itibaren özellikle yüksek kesimlerde olumsuz etkisini gösteren kar yağışına karşı belediye birimlerinin de mücadelesinin sürdüğü bildirildi.
Ä°lçenin Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, “güzel ÅŸehrimin güzel insanları” diye seslenerek sosyal medyada yaptığı açıklamada, Karadeniz EreÄŸli Devlet Hastanesi mevkisinde tuzlama çalışması yaptıklarını belirterek ÅŸunları kaydetti:
“Kar yağışı ilçemizin yüksek kesimlerinde etkisini sürdürüyor. An itibari ile ekiplerimiz Hastane bölgesinde kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor. Özellikle araçlarında yaz lastiÄŸi bulunan sürücülerimizden ricam, her hangi bir olumsuzluÄŸa meydan vermemek için kış lastiÄŸi kullanmalarıdır.
16 iÅŸ makinemiz hazır, stokta 1200 ton tuzumuz var. Özelikle Diyaliz hastaları, hamile bayanlar ve acil hastalar ile ilgili gelecek ihbarlara karşı gerekli hazırlıklarımız tamamlandı. Bu tür ihbarlara itfaiye ve zabıtaya ait 4x4 araçlarla müdahale edilecek, hastalar evlerinden alınıp tedavileri tamamlandıktan sonra, tekrar evlerine bırakılacak. Her türlü istek ve ÅŸikayet ‘Alo 153 Zabıta’ hattına yapabilir.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
üzgün3
hayran1
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo