Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KDZ.EREĞLİ’DE 1. GÜN BÖYLE GEÇTİ..

KDZ.EREĞLİ’DE 1. GÜN BÖYLE GEÇTİ..

Ereğli Kaymakamlığı’nca bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, bayram kutlama saati 15.00’dan dakikalar önce Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) yerini aldı. Katılımı yoğun olan kutlama töreni bayramlaşma seremonisinde, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutan Vekili Deniz Albay Özgür Kildilli, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Eski Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Fazlı Erdoğan ve Ercan Candan, AK Parti Ereğli İlçesi Başkanı Fatih Çakır, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, CHP Ereğli İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakcı, Ereğli Müftüsü Recai Albayrak, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Neriman Efe Turan ve Sahil Güvenlik 301 Botu Komutanı Deniz Yüzbaşı Gökhan Akgün burada bulunanlarla bayramlaştı.  

MADENOĞLU; BARIŞ… HUKUK… 
Kaymakam Madenoğlu, burada yaptığı ’kutlama’ konuşmasında, Türkiye’de ’barış’ ve ’hukukun’ egemen olması temennisinde bulundu. Konuşma satır başlarında ise ’birlik’ ve ’beraberlik’ olgularını öne taşıyan Madenoğlu, şu sözlerle konuştu: 
“Bugün, müstesna günlerden birini yaşıyoruz. Birliğin, beraberliğin, dostluğun doruk noktasına çıktığı bir bayramdayız. Böyle günler, bizleri birbirine yaklaştıran, dostlukları pekiştiren ve aradaki kırgınlıkları kaldıran ve gerçekten mutlu olmamızı sağlayan günlerdir. Görüyorum ki saygıdeğer vatandaşlarımız, bürokratlarımız, sivil topluk kuruluşu temsilcilerimi, siyasi parti temsilcilerimiz, toplumun her kesimini temsil eden bütün ilgililer bayram kutlamasına beraber kutlamaya arzu ederek eldiler ve bu güzel tabloyu hep beraber yaşıyoruz. Yüce Mevla, sadece ilçemizde değil Türkiye ve Dünya’da, huzur ve mutluluğun daim olduğu, kötü günlerin ortadan kalktığı; Dünya’nı her köşesinde barış ve hukukun egemen olduğu, insanların birbirine saygısının egemen olduğu bir Dünya’yı ortaya koysun.”

Madenoğlu, 15 Temmuz akşamı FETÖ unsurlarınca kalkışılan darbe kalkışması sırasında şehit olanlar ile yurdun doğu illeri başta olmak üzere diğer ulus sınırı iç ve dışında vatan toprağına düşenlere Allah’tan rahmet diledi. Konuşmasında, yurttaşların Kurban Bayramını tebrik ettiğini de sözlerine ekledi. Tören programında, Müftü Albayrak dua etti.  Katılımı yoğun yaşanan törene, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş, Şube Başkanı Metin Ercan ile siyasetçi, bürokrat, sivil toplum temsilcileri, asker ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öte yandan, burada ki tören öncesinde ise Kız Yetiştirme Yurdu ile İzmirlioğlu Huzur Evi’nde de bayramlaşma programı düzenlendi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo