Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kardeşlerin kaderi aynı oldu

Kardeşlerin kaderi aynı oldu

Düzce de, çıkan yangında can veren 3 küçük kardeş son yolculuğuna uğurlandı. Çocukların babaannesinin feryadı ise yürekleri dağladı.


Edinilen bilgiye göre, Düzce’nin Yığılca ilçesinde 14 Aralık tarihinde sabaha karşı meydana gelen feci yangında hayatını kaybeden 3 kardeÅŸin cenaze namazında yakınların ve babaannenin feryadı yürekleri daÄŸladı. Acılı baba Muhammed Korkmaz ise bacağı kırık olduÄŸu için cenaze namazına bir aracın içinde katıldı. 
Yığılca Ä°lçesi HoÅŸafoÄŸlu Köyü’nde geçtiÄŸimiz hafta Muhammed Korkmaz’a ait evde sabaha karşı yangın çıkmıştı. Yangında 3 kardeÅŸ Medine Korkmaz (12), Emirhan Sadi Korkmaz (10) ve Umut Eren Korkmaz (8) hayatını kaybederken baba Muhammed Korkmaz ise camdan atlayarak yaralanmıştı. Ä°stanbul Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından 3 kardeÅŸ HoÅŸafoÄŸlu Köyü’nde öğlen namazını takiben kılınan cenaze namazı sonrasında aynı köyde aile kabristanlığında topraÄŸa verildiler. 
Çok büyük acı 
Anneleri tarafından terk edilen ve babaanneleri tarafından bakılan 3 kardeÅŸin bu güne kadar kol kanat geren babaanne Fatma Korkmaz torunlarının cenazelerinin gelmesi ile gözyaÅŸlarına boÄŸuldu. Babaannenin feryadı ise yürekleri daÄŸladı. 
Baba cenazeye kendisi için hazırlanan araç ile katıldı 
Yangında yaralanan Baba Muhammed Korkmaz ise bacağı kırık olduğu için çocuklarının cenaze namazına hafif ticari aracın arkasına hazırlanan bölmede katıldı. Yaralı olan baba evlatlarına son görevini bu şekilde yerine getirirken duyduğu üzüntü, yüzünde görüldü.
Cenazeye Düzce Valisi Dr. Zülkif DaÄŸlı, Ä°l Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çetinkaya, siyasi parti temsilcileri, Korkmaz ailesi, sevenleri ve köy halkı katıldı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo