Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRÜ EREĞLİ’DE..

KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRÜ EREĞLİ’DE..

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Karayolları 15.Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi ile ilçenin ulaşım sorunlarını yerinde inceleyerek, yapılacak çalışmaları belirlediler.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçenin Gülüç-Kepez yolu başta olmak üzere yaşadığı ulaşım sorunlarına ilişkin, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve Karayolları Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi’yi, Ereğli’de ağırlayarak yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri konusunda yerinde  bilgilendirdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Karayolları Şantiyesinde Karayolları Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilgili müdürler ve ulaşım sorunu yaşayan güzergahtaki mahalle muhtarlarının da katılımıyla yaklaşık 1 saat bir toplantı gerçekleştirdi.

Yapılan toplantıda, Gülüç-Kepez Karayolu başta olmak üzere, yaşanan bazı sorunların ilgili yasa ve mevzuatlar çerçevesinde nasıl çözüme kavuşturulacağı ve yapılacak çalışmalar ele alındı.

YERİNDE TESPİT EDİLDİ

Karayolları 15.Bölge Müdürlüğü görevine atandıktan sonra ilk kez Ereğli’ye gelen Hüsamettin Özendi’ye, yaşanan sorunlar yerinde gösterilerek çözüm yolları konuşuldu.

AK Parti Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Özendi ve beraberindekilerle önce Hastane ve Terminal Kavşağı inşaatında incelemelerde bulunup ardından Gülüç-Kepez Karayolunda yapılacak cepler, yan yol çalışmaları ve giriş-çıkış sorunlarını yerinde incelediler.

BAŞKAN UYSAL: YERİNDE TESPİT ÇOK ÖNEMLİYDİ..

Yapılan incelemeler hakkında bir değerlendirmede bulunan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal; “Gülüç-Kepez yolunda, özellikle Kışla, Elmatepe ve Kepez bölgesinde ulaşım noktasında bölge insanımızın yaşadığı sorunları uzun zamandır çözmek için biz belediye olarak üzerimize düşeni yaptık. Ancak, bizimde mevzuat gereği yapacaklarımız sınırlı kalıyordu. Milletvekilimiz Faruk Çaturoğlu’na teşekkür ediyorum. Karayolları Bölge Müdürünü Ereğli’de ağırlayarak yaşanan sorunları yerinde gösterdik. Bu yerinde tespit çalışmamıza ilgili güzergahtaki mahallelerimizin muhtarları da katılarak neler yapabilirizi hep birlikte ele aldık. Çok yararlı bir toplantı ve inceleme oldu. Ben 15. Karayolları Bölge Müdürümüze ve diğer yardımcılarına da ayrıca yaşanan sorunları aşma noktasında gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo