Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERDEMİR GRUBU ’YÖNET 2016’DA

 ERDEMİR GRUBU ’YÖNET 2016’DA

Bilkent Üniversitesi Mühendislik Topluluğu tarafından bu yıl 11.si düzenlenen “YÖNET 2016”, 27-28 Şubat 2016 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirildi. Türkiye’deki yöneticilik ve liderlik organizasyonları arasında örnek olarak gösterilen organizasyona Erdemir Grubu katıldı.

Türkiye’nin en büyük yöneticilik ve liderlik kampı “YÖNET 2016”, ülkemizin birçok üniversitesinden 600 öğrencinin katılımı ile gerçekleşti. Geleceğin yöneticilerinin katıldığı organizasyonda Erdemir Grubu kurduğu stant ile tanıtımını yaparken, öğrencilerle yöneticilik konusunda paylaşımlarda bulundu.

Etkinlik kapsamında konuşma yapan Erdemir Grubu Pazarlama ve Satış Koordinatörü Başak Turgut’un yer aldığı oturuma ise öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Etkinliğin ikinci gününde gerçekleşen konuşmada, Başak Turgut, Erdemir Grubu ile ilgili bilgi verirken, kariyer hayatı boyunca yaşadığı deneyimlerini de öğrencilerle paylaştı.

Türkiye’de hem tonaj hem de tutar açısından en büyük montanlı satışa ekibi ile beraber imza atan Başak Turgut, öğrencilere kariyer hayatındaki deneyimlerini “Tuzaklar” ve “Sihirler” başlıkları altında, ilgi çekici bir sunumla aktardı.

“Erdemir çok büyük bir sanayi şirketi. Kurumsal bir yapı olan Erdemir Grubunda çalışmak isteriz” diyen öğrencilerden gelen soruları, sunumu sonrasında yanıtlayan Başak Turgut, “genç arkadaşlarımıza tecrübem ile bir nebze de yardımcı olabilmekten mutluluk duyuyorum, bence bizim gibi yöneticiler için bu bir sosyal sorumluluktur” yorumunda bulundu.

Bu organizasyonda öğrenciler, Erdemir Grubu’nun 31 Mart 2016 tarihine kadar devam eden yaz dönemi staj başvuru süreçleri ve Grubumuzun Yeni Mezun İşe Alım Programı hakkında detaylı bilgi sahibi oldu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo