16 o C Kdz. Ereğli

KAR YAĞIŞI İLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Gündem 8 yıl 4 ay 23 saat 37 dakika önce 1689

Haberi Paylaşın

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, kar yağışı ile mücadele çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Yardımcıları ile birlikte yaptığı saha gezisi sırasında, Halk Otobüsüne binerek yolculuk yapan Uysal, toplu taşıma araçlarının hareketlerini izleyen merkezde de yetkililerden bilgiler aldı.

Kar yağışı ile mücadelenin sürdüğü Ereğli’de gün boyunca saha ziyaretleri yapan Başkan Uysal, son 36 saatte “Kriz Masası” na 714 ihbar geldiğini ve gelen ihbarların kısa süre içinde değerlendirilerek gereken çalışmaların yapıldığını söyledi. Söz konusu zaman diliminde ekiplerin kar küremenin yanında buzlanmaya karşı 200 ton tuz kullandığını söyleyen Uysal, çalışmaların 26 araç ve 205 personel ile aralıksız olarak sürdüğünü söyledi. Önceliğin ana arterleri açık tutmak olduğunu belirten Uysal, her türlü şikâyetin 333 1 153 numaralı telefona yapılmasını istedi.

HALK OTOBÜSÜ İLE YOLCULUK YAPTI

Başkan Uysal saha ziyareti çerçevesinde halk otobüsüne de bindi. Bu tür zamanlarda toplu taşıma araçlarının tercih edilmesini isteyen Uysal, araçlarda yolculuk yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

Uysal ayrıca , ilçede toplu taşımacılık yapan Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi’ni ziyaret ederek, araçların hareketlerini kontrol eden merkezde yetkililerden bilgiler aldı.

KAR YAĞIŞI İLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 6 saat 40 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 21 saat 52 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 4 saat 53 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
7 gün 1 saat 57 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 1 saat 31 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 19 saat 46 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 6 saat 14 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 21 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 1 saat 20 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 3 saat 47 dakika önce KAZA ; 2 YARALI