Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kar Yağışı İle Mücadele Bugünde Sürdü

Kar Yağışı İle Mücadele Bugünde Sürdü

Karadeniz EreÄŸli Belediyesi, dün gecede devam eden ve gün içinde 10.30’a kadar etkisini sürdüren kar yağışına karşı mücadelesini sürdürüyor.

Gün içindeki çalışmaları, BaÅŸkan Yardımcıları Ä°brahim Cöbek ve Alptekin Dursun ile birlikte inceleyen Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, yaptığı açıklamada, “Bu sabah önceliÄŸimiz, 05.30 itibari ile ilçemizde Açık öğretim sınavlarının yapıldığı 8 ayrı okula ulaşımı saÄŸlanmak oldu.” dedi. 

Başkan Uysal açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ä°lçemizde 4 ayrı noktada maalesef cenazelerimiz oldu. Karabacak, Mavi ÅŸehir, ÇeÅŸtepe, Kepez Renault altı bölgelerinde cenaze defin iÅŸlemlerinin rahatlıkla yapılabilmesi için gerekli çalışmaları yaptık. Bu çalışmaların ardından ana arteller üzerinde de çalışmaları tamamladık.

Ayrıca Sarıkorkmaz 3000’lik 500-250 ve 350’lik depoları besleyen Erdemir Sarıkorkmaz hattında gece saat 02.30’da arıza meydana geldi. Ekiplerimiz, depolardaki sular bitmeden ve her hangi bir su kesintisi yaÅŸamadan arızayı gidererek bu sorunu da ortadan kaldırdı.

205 personelimiz, 26 aracımız 48 saattir aralıksız çalışıyor.  Her türlü acil durumlarda 333 1 153 numaralı telefona gelen her türlü ihbar deÄŸerlendiriliyor.  Kar yağışının etkisini kaybettiÄŸi bölgemizde sokaklar dâhil kar temizleme çalışmalarına baÅŸladık. Halkımızın gösterdiÄŸi anlayışa teÅŸekkür ederiz. “

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo