Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Belediye, Sokak Hayvanlarını Da Unutmadı!..

Belediye, Sokak Hayvanlarını Da Unutmadı!..

Karadeniz EreÄŸli’de yaÅŸanan yoÄŸun kar yağışı ile mücadeleye devam eden Karadeniz EreÄŸli Belediyesi, sokak hayvanlarını da unutmadı.

Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğünden konuya ilişkin yapılan açıklamada, zorlu kış koşullarında sadece sokak hayvanlarının bakımı ve beslenmesinin değil, ilçede açlık çeken diğer sokak hayvanları ve kuşların da beslendiği belirtildi.

Müdürlük açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Müdürlüğümüzün ekipleri, Belediye BaÅŸkanımız Hüseyin Uysal’ın talimatlarıyla doÄŸrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Bu amaçla belediyemizce oluÅŸturulan Sokak Kedileri Beslenme Evleri ile Sokak Hayvanları Beslenme Ä°stasyonları’nda kedi ve köpek ve kuÅŸlara; açığa bırakılan ekmek ve buÄŸday ile de güvercin ve martıların aç kalmamasına dikkat edilmektedir.

Çalışmalarımız esnasında duyarlı bir kız çocuğun da babası ile birlikte Kadı Tarlasındaki semt pazarında bulunan Belediyemiz Sokak Hayvanları Beslenme İstasyonuna gelerek kuşların beslenmesi için keşkek bırakması bizleri ve ekip arkadaşlarımızı mutlu etmiştir.

Duyarlı vatandaÅŸlarımızın da konuya hassasiyet göstererek, sokak hayvanları için evlerindeki yemek artıklarıyla aç kalan, yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarını besleyebileceklerini hatırlatıyoruz.” 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo