Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KANDİLLİ KAVŞAĞINDAKİ BABA CİNAYETİ !.

KANDÄ°LLÄ° KAVÅžAÄžINDAKÄ° BABA CÄ°NAYETÄ° !.

Ereğli`de 5 yıl önce babasını öldüren ve müebbet hapis cezası alan 28 yaşındaki Ömer Keskin için haksız tahrik indirimi kararı !..


EreÄŸli 'de babası Hasan Keskin’i bıçaklayarak öldüren oÄŸlu Ömer Keskin, müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı. Karara yapılan itiraz sonrasında haksız tahrik indirimi uygulanan Ömer Keskin’in cezası 20 yıla düşürüldü.

3 Aralık 2016 tarihinde Zonguldak EreÄŸli Karayolu Kandilli yol ayrımında meydana gelen olayda, iddiaya göre annesine ve ailesine ÅŸiddet uygulayan babası 64 yaşındaki Hasan Keskin’in yanına gelen Ömer Keskin (28) babası ile tartışmış, yaÅŸanan tartışmada Ömer Keskin ekmek bıçağı ile babasını bıçaklayarak ölümüne sebep olmuÅŸtu. Olaydan sonra kaçmaya çalışan Ömer Keskin Jandarma ekiplerince kısa sürede yakalanmış ve gözaltına alınmıştı.

Zonguldak Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada ‘Kasten Adam Öldürme’ suçundan Ömer Keskin’e müebbet hapis cezası ile cezalandırmıştı. Sanık Ömer Keskin’in avukatı tarafından karara itiraz edilmiÅŸ ve Yargıtay’a gönderilen dosya için Yargıtay ‘Haksız Tahrik Ä°ndirimlerinin uygulanmadığı’ gerekçesi ile bozularak yeniden Zonguldak Ağır Ceza mahkemesine gönderildi.

Yargıtay dosyayı bozma kararında, maktulün eÅŸine ve çocuklarına ÅŸiddet uyguladığı, maktulün eÅŸinin 5 gün yoÄŸun bakımda yattığı, yaÅŸanan bu olayın ardından Ömer Keskin’in öfke ve hiddetle babasını öldürdüğü ve haksız tahrik indiriminin uygulanmasına karar verildiÄŸi öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
kızgın3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo