Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CESEDİ BULUNDU !

CESEDÄ° BULUNDU !

Ereğli Limanında denize düşen gemi personelinin cesedi bulundu


EreÄŸli'de geçtiÄŸimiz gece saatlerinde kopan halatın çarpması sonucu denize düşen gemi mürettebatı Anar Orucov’un cansız bedeni düştüğü yerde bulundu.

GeçtiÄŸimiz gece çıkan fırtınada kopan halatı toplamak istediÄŸi sırada bir baÅŸka halatın çarpması sonucu denize düşen Panama bandıralı UNZÄ°LE ANA gemi personeli 22 yaşında ki Anar Orucov’un bulunması için sabah saatlerinde arama çalışması baÅŸlatılmıştı. Deniz üstünden baÅŸlatılan arama çalışmasına Bartın Ä°li Sahil Güvenlik Komutanlığı Balık adamları da katıldı. ÇarÅŸamba günü yaklaşık 2 saat su altında arama çalışması yapan balık adamlar hava muhalefeti nedeniyle arama çalışmasına ara vermiÅŸti.

Arama çalışmalarına bugün sabah saatlerinde yeniden baÅŸlandı. 2 ayrı bot ve balık adamlar Anar Orucov’u bulmak için arama çalışmalarını hızlandırdı. VatandaÅŸların kıyıya yakın bir bölgede bir parça gördüklerini söylemesi üzerine ekipler bölgeye gitti. Görülen parçanın odun olduÄŸunun anlaşılması üzerine arama çalışması yeniden Anar Orucov’un düştüğü yerde yoÄŸunlaÅŸtırıldı. Dalgıçlar öğle saatlerinde Anar Orucov’un cansız bedenine ulaÅŸtı. Kıyıya çıkarılan ceset savcı incelemesinin ardından cenaze aracına alınarak otopsi için devlet hastanesine kaldırıldı.

 

CESEDÄ° BULUNDU !

Ereğli Limanında denize düşen gemi personelinin cesedi bulundu

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün5
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo