Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kan bağışında bulundu

Kan bağışında bulundu

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, Devlet Hastanesinin kan stoklarında azalma yaÅŸanması üzerine, hastane önünde bağış etkinliÄŸi gerçekleÅŸtirildi.


Zonguldak Kızılay Kan Merkezi ekipleri tarafından dün gerçekleştirilen kampanyada 62 kişi kan, 1 kişi ise ilik bağışında bulundu.
Merkezi doktorlarından Murat Abalık, gazetecilere açıklamasında, kış aylarında bağışçı sayısının azalması ile birlikte kan stoklarında da azalma görüldüğünü söyledi. Özellikle bu aylarda daha fazla duyarlılık gösterilmesi gerektiğini anlatan Abalık, şöyle dedi:
“Hastanelerde ameliyat olanların, acil durumu olanların kana ihtiyaçları devam ediyor. Böyle dönemlerde hastanelerin ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çekiyoruz. Biz tüm koÅŸullara raÄŸmen ekiplerimizi düzenleyip kan bağışlarını almaya çalışıyoruz. Bu günde EreÄŸli Devlet Hastanesindeyiz. Düzenli olarak burada kan bağışı kampanyaları düzenleniyor. Bu günde soÄŸuk havaya raÄŸmen hem personel hem de vatandaÅŸlar kan bağışına iÅŸtirak ediyorlar. Åžu ana kadar güzel sayılara ulaÅŸtık. Böyle zamanlarda tüm vatandaÅŸların bu durumu göz ardı etmeden kan bağışı merkezlerimize bekliyoruz.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo