Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KALDIRIM İŞGALİ İÇİN SON UYARI

KALDIRIM İŞGALİ İÇİN SON UYARI

Kdz.Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri İlçe merkezinde işgal edilen kaldırımlara yönelik denetim yaptı, esnaflar son kez uyarıldı.

Kdz. Ereğli Belediye Zabıtası, 27 Mayıs ve Meydanbaşı Caddeleri ile Demirciler, Uzun Çarşı, Yemeniciler, Yukarı ve Hamam Arası Sokak, başta olmak üzere, tüm esnafları kaldırım işgallerine karşı uyardı.

Kaldırım iÅŸgaline karşı bu güne kadar yapılan uyarıların bazı esnaflar tarafından dikkate alınmadığını belirten ekipler, iÅŸgaliyede ısrar eden esnafların yaya trafiÄŸini engelleyerek, halkın alış veriÅŸ yapma olanağını ortadan kaldırdıklarına dikkat çekerek, yaya trafiÄŸini etkileyecek ÅŸekilde dükkân önlerine koyulan eÅŸyaların içeriye alınmasını istedi.

DURSUN: “ESNAFLARIMIZ BÄ°ZE YARDIMCI OLSUN”

Kaldırım işgaline karşı gelen şikayetler doğrultusunda sıkı bir denetim uygulayacaklarını ifade eden Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun, bu konuda esnafların duyarlı davranması gerektiğini kaydetti.

Kaldırımların yaya geçitleri için kullanılması gerektiÄŸini ve iÅŸgale izin vermeyeceklerini dile getiren Dursun, “ Ä°ÅŸgal konusunda yoÄŸun ÅŸikayetler alıyoruz. Alış veriÅŸ yapan vatandaÅŸlarımız kaldırımları kullanması gerekirken, iÅŸgal yüzünden yol ortasında yürümek zorunda kalıyor. Bu durum insan hayatını tehlikeye atıyor. Bu konuda gerekli uyarıları yaptık, bu günden sonra esnaflarımızın kaldırımları iÅŸgal etmeyerek, bize yardımcı olmalarını istiyoruz” dedi.

Eşyaların işyerleri dışına konulmaması gerektiğini söyleyen Alptekin Dursun, 02 Mart 2015 Pazartesi gününden itibaren kuralları ihlal eden esnaflar hakkında yasal işlem başlatacaklarını da dile getirdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Angaralı Kokoreççi

25 Åžubat 2015 - 20:05

HEP HİKAYE BUNLAR UYARI UYARI UYARI..PROJE PROJE PROJE ÇAKILI ÇİVİ YOK 1 SENEDE..AMA BENİM KÜÇÜK KÜTÜPHANEM VAR

Yorum Yazın

Canlı Radyo