Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EFSANE BULUŞMA !

EFSANE BULUÅžMA !

Posbıyık, Off Roadcular, motorcular, driftçiler, çekiciler ve modifiye araç tutkunları ile bir araya geldi


Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı ve CHP Belediye BaÅŸkan Adayı Halil Posbıyık, Off Roadcular, motorcular, driftçiler, çekiciler ve modifiye araç tutkunlarının efsaneleriyle bir araya geldi. Efsane BaÅŸkan Posbıyık için gaza basan araç tutkunları, BaÅŸkan Posbıyık’ın yeni dönemde; “Gençlerimize ve Off-Road severlere gösteri ve drift alanı yapacağız” sözüyle coÅŸtular, renkli görüntü oluÅŸturdular.

31 Mart Yerel Seçimleri’ne son bir hafta kala Kdz. EreÄŸli’de tüm kesimlerle yeni dönemin çalışmalarını planlayan Belediye BaÅŸkanı ve CHP Belediye BaÅŸkan Adayı Halil Posbıyık, TuÄŸberk Posbıyık ve arkadaÅŸlarının organizasyonununda Off Roadcular, motorcular, driftçiler, çekiciler ve modifiye araç tutkunlarının efsaneleriyle bir araya geldi.

Barış Plajı karşısı park alanında gerçekleşen efsane buluşma, renkli görüntülere sahne oldu. Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, alana motorcuların ve klasik araçların eşliğinde 1953 Cadillac Fleetwood marka klasik araçla geldi. Meşaleler ve tezahüratlarla karşılanan Başkan Halil Posbıyık, gençlerin enerjisi karşısında moral depoladı.

Kdz. EreÄŸli’yi gençlerin severek, keyifle yaÅŸadığı bir kent haline getirdiklerini ve yeni dönemde daha da güzel hizmetler yapacağının belirten BaÅŸkan Posbıyık, “Gençlerimize ve Off-Road severlere gösteri ve drift alanı yapacağız” sözünü verdi.

Başkan Posbıyık şunları söyledi:

“Bugün bana büyük moral veren siz kardeÅŸlerimize yürekten teÅŸekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Hepinize minnettarım. Ä°nÅŸallah yeniden belediyeye geldiÄŸimizde çok daha güzel iÅŸler yapacağımıza inanıyorum. Zaten sizler bana inanıyorsunuz 25 senedir belediye baÅŸkanı seçiyorsunuz. Bu ekonomik sıkıntıların olduÄŸu Türkiye’de, EreÄŸli’de, emeklilerin 10 bin lira para aldığı hatta hatta dedelerin torunlarına harçlık veremediÄŸi, sıkıntıların olduÄŸu bir dönemde EreÄŸli’nin maceraya girmesine, istikrarsızlığa girmemesine asla müsaade etmememiz lazım. Hep birlikte müsaade etmeyeceÄŸiz. Bugün burada bize bir görev düştüğünü anladık. Driving yapmak için bir arazimiz yok. Antalya BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Muhittin Böcek çok yakın arkadaşım. Onunla bir telefon görüşmesi gerçekleÅŸtirdim. Antalya’daki gibi yapacağımız projede destek olacak. Projeleri alıp, EreÄŸli’de hazine yada belediye arazisi bir yer bulacağız ve sizler için bir ortam hazırlayacağıma söz veriyorum. Gençlerimize ve off-roadseverlere gösteri ve drift alanı yapacağız. En kralını sizler için yapacağım. Bana bu sevgi selini yaÅŸattığınız için hepinize çok teÅŸekkür ediyorum. Çok mutlu oldum ve seçime büyük bir moralle giriyorum. Ä°nÅŸallah baÅŸarı saÄŸlayarak EreÄŸli’de özellikle gençlere yönelik daha güzel çalışmalar içine gireceÄŸim. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

BaÅŸkan Posbıyık’ın açıklamalarıyla coÅŸan araç tutkunları renkli görüntü oluÅŸturdular.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Tuğçe oduncu

25 Mart 2024 - 21:05

Başkan son dönem ne yaptın hiç

Aahmet aga

25 Mart 2024 - 11:17

Sen Ereğli'ye ne verdin 20 yıldır. Cazdan başka. İşiniz gücünüz Ağustos böceği gibi baskanbisey yok,

Yorum Yazın

Canlı Radyo