Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KADİR GECESİ İFTARINA 3 BİN KİŞİ KATILDI

KADİR GECESİ İFTARINA 3 BİN KİŞİ KATILDI

Ramazan Ayı’nda YaÅŸlılar Gençler Evi’nde kurulan iftar sofrası ile günde1500 kiÅŸiyi ağırlayan kuran Kdz. EreÄŸli Belediyesi,“Kadir Gecesi Özel Programı” düzenledi. Ä°lçe Müftülüğü Ä°lahi Grubu’nun Tasavvuf Musiki Dinletisi ile baÅŸlayan programda, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Åžerif okundu, oruçlar açıldı.

Ramazan ayı baÅŸlangıcından bu yana günde 1500 kiÅŸiyi YaÅŸlılar ve Gençler Evi’ndeki iftar sofrasında ağırlayan Kdz. EreÄŸli Belediyesi, dün akÅŸamki iftar yemeÄŸi öncesi, “Kadir Gecesi Özel Programı” düzenledi.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın eÅŸi Sevim Uysal ile birlikte katıldığı etkinlikte, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Nazım ErdoÄŸan, Belediye Meclis üyeleri ile yaklaşık 3 bin kiÅŸi katıldı.

BaÅŸkan Uysal’ın masaları tek tek gezerek halk ile selamlaÅŸtığı, Ä°lçe Müftülüğü Ä°lahi Grubu’nun Tasavvuf Musiki Dinletisi ile baÅŸlayan programda, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Åžerif okunurken Kadir Gecesi Programı iftar yemeÄŸi ile sona erdi.

Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, etkinlikte yaptığı konuÅŸmada Ramazanın birinci gününden itibaren alın teri çalışan çalışarak iftarı halka sunan belediye personelini tebrik ettiÄŸini belirterek, “Yüce Rabbim’in bizleri nice Ramazanlara, nice Kadir gecelerine, nice bayramlara, birlik beraberlik ve içinde ulaÅŸtırmasını niyaz ediyorum. Ramazan Bayramınızı kutluyorum.” dedi.  

KADİR GECESİ İFTARINA 3 BİN KİŞİ KATILDI

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo