Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kadınlardan Başkan Demirtaşâ€™a Tam Destek

Kadınlardan Başkan Demirtaş’a Tam Destek

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlar matinesi düzenledi.


Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ eÅŸi Işıl DemirtaÅŸ ile birlikte Gülüç Büyük Anadolu Otel’de Gülüçlü kadınlara özel eÄŸlence düzenledi. Yaklaşık bin iki yüz kadının katıldığı gecede ÅŸarkıcı Hediye Biliç sahne aldı.

Alkışlar arasında eşi Işıl Demirtaş, AK Parti Belde Başkanı İsmail Yılmaz ve belediye meclis üyesi adayları ile salona giren Demirtaş, uzun süre ayakta alkışlandı.

Işıl DemirtaÅŸ “Kadınlar en büyük mutlulukların ardındaki kahramanlardır”

Saygı duruÅŸunda bulunulması ve Ä°stiklal Marşı’nın söylenmesi ile baÅŸlayan programda konuÅŸan Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ’ın eÅŸi Işıl DemirtaÅŸ kadın haklarının insan haklarından ayrı tutmanın mümkün olmadığını söyledi. Işıl DemirtaÅŸ konuÅŸmasında ÅŸu ifadelere yer verdi, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kadınlarımızın eÅŸitlik, özgürlük ve daha huzurlu yaÅŸama isteklerini dile getirdikleri çok özel bir gündür. Kadın haklarını insan haklarından ayrı tutmak mümkün deÄŸildir. Daha uygar ve daha saÄŸlıklı bir toplum için kadınlara her zaman ihtiyaç vardır. Kadınlar insanlığın devamı için olmazsa olmazdır. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardında ki kahramanlardır. Her zaman ne istediÄŸini bilen, erkeÄŸinin ardında ona destek veren, çocuklarının başında koruyup kollayan kadınlarımız, Dünya Emekçi Kadınlar Günü’müz kutlu olsun. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü kutluyor, hepinize ÅŸimdiden iyi eÄŸlenceler diliyorum” dedi.

 

Yılmaz “Karşınıza 5 kız babası olarak çıktım”

AK Parti Gülüç Belde BaÅŸkanı Ä°smail Yılmaz ise Gülüç’te kadınlara verilen hizmetin her zaman devam edeceÄŸini belirtti. Yılmaz konuÅŸmasında ÅŸu sözlere yer verdi; “Cenneti ayaklarının altına müjdelenen kadınlarımız hoÅŸ geldiniz. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nüzü kutluyorum. Tabi ki biz ÅŸuna inanıyoruz, sadece kadınları 8 Mart Günü’ne hapsetmek, kadınlara yapılan haksızlık olarak düşünüyorum. 365 gün sizin gününüz. Çok deÄŸerli hanımefendiler, cefakar, vefakar, her türlü sıkıntının altında sabırla mücadele eden, her baÅŸarılı çalışmanın arkasında olan siz deÄŸerli hanımefendiler, gerçekten her ÅŸeyin en iyisine layıksınız. Yapılması gereken her ne varsa, Gülüç Beldesinde sizlere deÄŸer noktasında her türlü hizmete varız. Bundan sonrada eksikleri bir bir tamamlayarak sizlerin karşısına çıkacağız. Åžunu biliyoruz ki ‘sizin en hayırlınız, eÅŸlerine iyi davrananızdır’ diyor Peygamber Efendimiz. Sizler gerçekten çok nadide bir varlıksınız. Bu noktada annesiniz, eÅŸsiniz, evlatsınız, kardeÅŸsiniz. Kısacası insanlar için doÄŸumundan ölümüne kadar her türlü hizmetin içinde olansınız. Bizim için çok deÄŸerlisiniz. Buraya karşınıza 5 kız çocuk babası olarak çıktım. Yani sizi en iyi anlayanlardan birisi benim. Onun için size verilecek her türlü hizmet, ananızın ak sütü gibi helal olsun. Ä°nÅŸallah 31 Mart akÅŸamı Gülüç’te en yüksek oyu almaya çalışma noktasında bizimle çalışmaya var mısınız? Allah’ın izniyle en güçlü olarak seçimi kazandığımız gün, CumhurbaÅŸkanımızın kapısına gidip ‘halkın bize verdiÄŸi destekle geldik, sizden ÅŸunları istiyoruz’ demek için yüzümüz olsun.”

 

DemirtaÅŸ “Beni kadınlar belediye baÅŸkanı yaptı”

Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ ise konuÅŸmasında göreve geldiÄŸi günden bu yana kadınlara verdiÄŸi deÄŸeri düzenlenen etkinliklerle gösterdiÄŸini belirterek kendilerine ne kadar hizmet edilse de az olduÄŸunu söyledi. Kendisini kadınların belediye baÅŸkanı yaptığını anlatan DemirtaÅŸ, yeni dönemde de kadınlara yönelik projelerin ağırlıkta olacağını ifade etti. BaÅŸkan DemirtaÅŸ konuÅŸmasında ÅŸu ifadelere yer verdi, “Erkekler hep diyor ki, ‘Bayanları düşünüyorsun baÅŸkanım.’ Evet, beni bayanlar belediye baÅŸkanı yapacak. Onlar hep benim arkamda duracak. Hepinize teÅŸekkür ediyorum. Bakın, Gülüç Belediye Düğün Salonu’nun yan tarafına sizler için bayanlar kahvesi, programlarınızı yapacak bir tesis ve arka tarafına da spor merkezi açıyoruz sizler için. Bundan sonra orada oturacaksınız. Günleriniz, toplantılarınız olduÄŸunda, geleceksiniz o bayanlar kahvesinde hep sporunuzu yapacaksınız hem de dinleneceksiniz. Sizleri seviyorum. Sizler bizim her ÅŸeyimiz, baÅŸ tacımızsınız. Ablam, kardeÅŸim, annemsiniz. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nüzü tekrar kutluyorum. Ama diyorum ki, 31 Mart akÅŸamında tekrar var mıyız, yok muyuz? DeÄŸerli sanatçımıza deÄŸerli ekip arkadaÅŸlarıyla beraber sizlere iyi eÄŸlenceler diliyorum. Sizlere çocuklarınız ve eÅŸleriniz ile birlikte saÄŸlıklı yaÅŸam diliyorum.”

Yapılan konuÅŸmaların ardından sahne alan ÅŸarkıcı Hediye Biliç ilk olarak keman resitali sundu. Daha sonra ÅŸarkılarıyla kadınları eÄŸlendiren Hediye Biliç, EreÄŸli’nin yöresel türküsü olan KaptaÅŸ’ı söyledi. Kendisinin de EreÄŸlili olduÄŸunu ifade eden Hediye Biliç bundan sonra sık sık bu tür programlarda sahne alacağını ifade etti. Saat 19.00’da baÅŸlayan eÄŸlence yaklaşık 4 saat devam etti.

Programa AK Parti Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin’in eÅŸi Feyzan Åžahin, AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe TeÅŸkilatı Kadın Kolları BaÅŸkanı Fatma DoÄŸru ve yönetimi, belediye meclis üyesi adayları katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo