Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BİR TARAFI PAKET TAŞ, DİĞER YANI BETON !..

BÄ°R TARAFI PAKET TAÅž, DÄ°ÄžER YANI BETON !..

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ta ÅŸehir merkezinde bir yanı paket taÅŸ, diÄŸer yanı beton olan yamalı yollar vatandaÅŸları çileden çıkarttı.

Bozuk ve çökmüş yollar Zonguldak’ta vatandaÅŸları isyan ettiriyor. 19 mahallenin bulunduÄŸu ÅŸehir merkezinde adeta delik deÅŸik olan yollar sebebiyle sürücüler de ÅŸikayetlerini dile getirdi. Her gün yüzlerce aracın geçtiÄŸi bozuk yollarda araçlarının sık sık arızalandığını ifade eden vatandaÅŸlar belediyeyi eleÅŸtirdi.

Benzer durumun yaÅŸandığı Çınartepe Mahallesi’nde de bozuk yolun yanı sıra kir ve toz içerisinde kaldıklarını belirten mahalle sakini, "Çınartepe Mahallesi'nde oturuyoruz. 60 yılından bu yana buradayız. Yollar ilk defa bu kadar kötü. Belediye baÅŸkanını hiç görmedim. Geçen seneden beri bu yollar böyle. Hiç cam kapı açamadık. Halen yolda toz toprak var. Yollarımızın artık bir an önce yapılmasını istiyoruz" diye konuÅŸtu.

"Çarşının ortasına ucube dikti"

40 yıldır yol çilesi çektiklerini ifade ederek belediyeyi eleÅŸtiren mahalle sakini, "Ben burada 40 seneden beri oturuyorum. 68 yılından bu yana Çınatepe, Rat, Kemerbaca, Asma, Dilaver, MithatpaÅŸa Mahallesi. Biz üvey evlat mıyız? Allah aÅŸkına. BaÅŸtarla Mahallesi Zonguldak’ın en eski mahallelerinden birisi. Halen daha buraya doÄŸalgaz verilecek. Buraya hiç kimse gelmedi. Sadece CHP’nin arabasını durdurduk. Adama, ‘RezilliÄŸi görüyorsun, kepazeliÄŸi görüyorsun. Buna ne diyeceksiniz?’ dedim. Bana, ‘AÄŸabey alt yapı, doÄŸalgazı, elektrik hatlarını yer altına aldı’ diyor. Hani burada doÄŸalgaz. Belediye baÅŸkanı Acılık’ta az bir asfalt yaptı. Bir de çarşının ortasına bir tane ucube dikti. Ucube var ya orada. Ben böyle konuÅŸuyorum da her yerde sevilmiyorum" diyerek tepkisini dile getirdi. ​

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo