12 o C Kdz. Ereğli

KADINLAR YOLU KAPATTI!.

Gündem 8 yıl 20 gün 5 saat 8 dakika önce 1867

Haberi Paylaşın

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesesinden kömür taşıyan kamyon ve tırların Kandilli Beldesi girişinde yoğun toza neden olduğu gerekçesi ile mahalle sakinleri yol kapattı.

Müesseseden şlam ve kömür taşıyan kamyon ve tırların Yenimahalle mevkisinden geçişinde yoğun toz oluşturduğunu belirten mahalle sakinleri yol güzergahına çalı çırpı koyarak, yolu ulaşıma kapattı.

Araçların geçişine izin verilmeyince durum, Kandilli Jandarma Komutanlığına ve Kandilli Belediye Başkanlığına bildirildi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, kadınların yaptığı eylemin yasal olmadığını belirtirerk, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın’da yaşanan sorunu çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Başkanın verdiği sözün ardından yola koyulan engeller kaldırdı.

Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamasında, şlam ve kömür taşıyan araçların müessese girişindeki evlerde yaşayan vatandaşları mağdur ettiğini belirterek, "Toz bulutları nedeniyle vatandaşlarımız camlarını açamıyor ve sokağa çıkamıyordu. Toplam 4 kadın yolu trafiğe kapattı ve yaşadıkları mağduriyeti dile getirdi. Kandilli Belediyesi olarak sorunu çözüme kavuşturacağız. Bunun ile ilgili müessese yöneticileri ile de görüşeceğiz" dedi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 16 saat 59 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 5 saat önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 1 saat 27 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
5 gün 28 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
6 gün 6 saat 21 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 19 saat 35 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
3 gün 15 saat 5 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
5 gün 3 saat 54 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
6 gün 5 saat 5 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !
5 gün 3 saat 45 dakika önce BAYGINLIK GEÇİRDİ !