Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KADINLAR YOLU KAPATTI!.

KADINLAR YOLU KAPATTI!.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesesinden kömür taşıyan kamyon ve tırların Kandilli Beldesi girişinde yoğun toza neden olduğu gerekçesi ile mahalle sakinleri yol kapattı.

Müesseseden şlam ve kömür taşıyan kamyon ve tırların Yenimahalle mevkisinden geçişinde yoğun toz oluşturduğunu belirten mahalle sakinleri yol güzergahına çalı çırpı koyarak, yolu ulaşıma kapattı.

Araçların geçişine izin verilmeyince durum, Kandilli Jandarma Komutanlığına ve Kandilli Belediye Başkanlığına bildirildi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, kadınların yaptığı eylemin yasal olmadığını belirtirerk, Kandilli Belediye BaÅŸkanı Mustafa Aydın’da yaÅŸanan sorunu çözüme kavuÅŸturacaklarını söyledi.

Başkanın verdiği sözün ardından yola koyulan engeller kaldırdı.

Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamasında, şlam ve kömür taşıyan araçların müessese girişindeki evlerde yaşayan vatandaşları mağdur ettiğini belirterek, "Toz bulutları nedeniyle vatandaşlarımız camlarını açamıyor ve sokağa çıkamıyordu. Toplam 4 kadın yolu trafiğe kapattı ve yaşadıkları mağduriyeti dile getirdi. Kandilli Belediyesi olarak sorunu çözüme kavuşturacağız. Bunun ile ilgili müessese yöneticileri ile de görüşeceğiz" dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo