Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KUTLU DOĞUM HAFTASI

KUTLU DOÄžUM HAFTASI

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Karadeniz Ereğli Belediyesi ve İlçe Müftülüğü birlikte düzenlendiği konferansta, yaklaşık 2 bin kişi vatanın birlik ve beraberliği için dua etti.

Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, ’Gelin Birlik olalım’ temasıyla düzenlenen konferansın açılışında yaptığı konuÅŸmada, birlik ve beraberlik mesajı vererek, ’Hepimiz insanız, hata yapabiliriz. O yüzden birbirimizi hatalarımızla kabul edip sevmeyi öğrenelim. Bir olursak, beraber olursak her türlü zorluÄŸundan üstesinden geliriz” dedi. 

Programa konuÅŸmacı olarak katılan Diyanet Ä°ÅŸleri Eski BaÅŸkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, Kuran’ın yaÅŸayan sözleri ve manası ile mucize olduÄŸunu anlatarak Hazreti Muhammed’in (S.A.V) hayatından kesitler sundu.

Türk insanını birbirine düşürmek için oyunlar oynandığını ifade eden Nursaçan, ’Sen doÄŸulu, sen batılısın sen ÅŸusun’ gibi sözlere itibar etmeyelim. Gelin biz bu oyunlara gelmeyelim. Aklımızı başımıza alalım” dedi.

Ä°lçe Müftüsü Recai Albayarak’ta Kutlu DoÄŸum Haftası etkinliklerine yönelik her türlü katkılarında dolayı Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’a ve ekibine teÅŸekkür etti.

KonuÅŸmaların ardından ödül törenine geçildi. Derece giren öğrencilere ödülleri Nursaçan tarafından verildi. BaÅŸkan Uysal’da Nursaçan’a ,programa katılımından dolayı teÅŸekkür ederek, ilçeyi temsil eden çeÅŸitli hediyeler verdi. 

KUTLU DOÄžUM HAFTASI

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo