Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KADIN KURSİYERLERİ ZİYARET ETTİ

KADIN KURSİYERLERİ ZİYARET ETTİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli Belediyesince Cumhuriyet Halk Evleri’nde kadınlara yönelik başlatılan tamamen doğal ürünlerle ‘Kendin yap’ etkinliğinin sürdüğü bildirildi. Kursiyerlerin uygulamalı kurslarını ziyaret ederek başarılar dileyen Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, kadınların bu yolla ev ekonomisine de katkıda bulunduklarını söyledi.

Belediye Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ereğli Belediyesi ve Bütünsel Yaşam Danışmanı Şebnem Yıldırım tarafından Cumhuriyet Halkevleri’nde kadınlara yönelik Doğal Temizlik, Doğal Güzellik ve Bakım Atölyeleri etkinliğine katılan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, kadınları kurslara gösterdikleri ilgiden ve ortaya çıkarttıkları ürünlerden dolayı kutladı. Uysal, çağın en pahalı unsurunun, doğru ve paylaşılabilir bilgi olduğunu ifade etti. 
“Kendin Yap” sloganı ile yola çıkarak kadınları eğiten Yaşam Danışmanı Şebnem Yıldırım’ı da tebrik eden Uysal, kadının olduğu her yerde başarının olduğuna vurgu yaptı, kadınların siyasette ve yerel yönetimlerde aktif olmalarını istedi. Öğrenmenin yaşı olmadığını hatırlatan Başkan Uysal, bilgiyi paylaşmadan saklamanın da kimseye faydası olmadığının altını çizdi.
Kadınlara sosyal medyada ve internetteki bilgi kirliliğinden dolayı, doğru bilgiye doğru kitaplardan ulaşmaları tavsiyesinde bulunan Başkan Uysal, şöyle dedi:
“Kişi kendisiyle barışıksa, pozitif duygulara sahipse ve iyi bir insansa, etrafındakiler ne kadar kötü olursa olsun daha çok mutlu olur. Siz siz olun, fitneden, fesattan, kibirden, çokbilmişlikten, ukalalıktan, karamsarlıktan, umutsuzluktan uzak durun. Kendinizi sevin ve saygı duyun ki, bunları diğer insanlara da gösterebilesiniz. Hayalleriniz ve hedefleriniz olsun.”
Şebnem Yıldırım’a çiçek vererek başarılarının devamını dileyen Başkan Uysal, kadınların belediyeye yönelik sorularını da cevaplayarak istek ve önerileri içinde belediyeye davet etti. Etkinlik toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo