Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAYMAKAMDAN ÖĞRENCİLERE ÖĞÜTLER

KAYMAKAMDAN ÖĞRENCİLERE ÖĞÜTLER

Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, “eğer belli bir yere gelmek istiyorsanız o yer için çaba sarf etmek zorundasınız” dedi.


Kaymakam Çorumluoğlu, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi’nde düzenlenen Kariyer Günleri’ etkinliğine konuşmacı olarak katıldı, ‘Bir Başarı Hikayesi’ başlıklı söyleşi gerçekleştirdi.
Fakültenin Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Çorumluoğlu, eğitim hayatı, mesleki yaşamı ve edindiği tecrübeleri anlattığı sözlerinde şunları kaydetti:
“Eğer belli bir yere gelmek istiyorsanız o yer için çaba sarf etmek zorundasınız. Ümit ediyorum ki; sizler de bu cennet vatanımızda kendinize güzel bir hayat kurarsınız. Eğitim ordusuna katılarak hizmetlerinizle devletimizi, milletimizi ve kendinizi mutlu edersiniz.
Bugününüzün, sağlığınızın ve gençliğinizin kıymetini bilin. Hayat devam ediyor. Kendinize mesleğinizin dışında da bir uğraş alanı bulun. Spor yapabilirsiniz, sanatla uğraşabilirsiniz ama mutlaka sizi rahatlatacak bir iş yapın. Mutlu olduğunuzu göreceksiniz; alın bir tane ahşabı düzeltin bir eser çıkartın, bir müzik kursuna gidin, bir sivil toplum kuruluşunda çalışın; mutlaka alternatif bir işiniz olsun. Sacayağını bilirsiniz üç tane ayağı vardır; hayat bu üçlü sacayağıdır. Bir kendi özel hayatınız, iki aile hayatınız, üç iş hayatınız… Eğer bu üçlü sacayağını denk oturtturamazsanız sallanır, eğer denk yaparsanız da işinize, ailenize ve kendinize denk vakit ayırırsanız o zaman siz hayatta mutlu olursunuz, yaptığınız işin de hakkını verirsiniz.”

-KATILIM-
Çorumluoğlu’na konuşmasının ardından BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Prof. Dr. Soner Yavuz tarafından hediye takdiminde bulunuldu.
Yavuz yanısıra İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bahattin Girgin, Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci Çorumluoğlu’nu dinleyenler arasındaydı. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo