Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kaçan kurbanlık koyun 9 gün sonra bulundu

Kaçan kurbanlık koyun 9 gün sonra bulundu

Kaçan kurbanlık koyun 9 gün sonra bulundu


Düzce’de Kurban Bayramı’nın birinci günü kaçan kurbanlık koyun 9 gün sonra bir çukurun içinde bulundu. Koyun, İtfaiye ekiplerinin çalışması ile kurtarıldı. 
Edinilen bilgiye göre, Kurban Bayramı’nda Türkiye’nin birçok yerinde kurbanlıklar kaçmış, özel ekipler tarafından yakalanmıştı. Düzce’de Beyciler Mahallesi’nde kaçan kurbanlık ise bulunamamıştı.
Aradan geçen 9 gün süreden sonra kaçan kurbanlık bir koyun Beyciler Mahallesi’nde bir çukurun içinde bulundu. Çukurun hemen yanında boya yapan bir vatandaş tarafından görülen hayvanın kurtarılması için bölgeye Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri çağrıldı.
Yapılan çalışmanın ardından koyun, kuyunun içerisinden çıkartıldı. Kurbandan kaçıp geldiği düşünülen koyunun sahibinin bulunması için ekipler çalışma başlattı. 
Koyunu bularak İtfaiye ekiplerine haber veren Zeki Ermiş, gazetecilere konuşmasında, “koyunu ben yukarıda boya yaparken gördüm. Büyük ihtimal korktu da kaçtı. Ya da böyle gece karanlığında da düşmüş olabilir. Kurbandan kaçıp da düşmüş olabilir. Bulduk itfaiyeyi aradık. İtfaiye ekipleri gelerek kurtardılar. Onlardan Allah razı olsun” dedi. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo