Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAÇAK AVLA MÜCADELE !.

KAÇAK AVLA MÜCADELE !.

Kaçak avcılık ihbarı üzerine Göksu Tabiat Parkı’nda bulunan Aladağlar Göleti’nde yapılan çalışmada, göl içerisine bırakılmış 300 metre uzunluğunda misina ağı bulundu.


Edinilen bilgiye göre, Bolu Göksu Parkı’nda bulunan AladaÄŸlar Göleti’nde kaçak avcılık yapıldığı ihbarı üzerine Ä°l Jandarma Komutanlığı ve Tarım Ä°l Müdürlüğü ekipleri çalışma baÅŸlattı. Ä°nceleme yapmak için göle açılan jandarma ve su ürünleri kontrol ekipleri, gölde bulunan 300 metre uzunluÄŸundaki misina ağını çıkartarak imha etti. AÄŸa yakalanmış olan 30 adet sazan balığı ise, tekrar göle salındı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ä°l Tarım Müdürü Ä°zzet Murat, “Sularımızdaki sürdürülebilir canlı hayatını korumak adına bilinçli vatandaÅŸlarımızın sayısındaki artış paralelinde kaçak avcılığı da azaltacaktır. Sorumluluk bilinciyle hareket ederek sularımızı ve içerisindeki canlı hayatı korumamıza yardımcı olan bilinçli vatandaşımıza teÅŸekkür ediyorum. VatandaÅŸlarımızın su ürünleri ile ilgili karşılaÅŸtıkları herhangi bir olumsuzlukta ALO 112 JANDARMA Ä°MDAT, ALO GIDA 174 veya ALO 180 TÄ°MER hattına baÅŸvurmalarını rica ediyorum” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
üzgün1
kızgın1
hayran0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo