Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

JAPONYA BÜYÜKELÇİLİĞİ’NDEN HEYET GELİYOR

JAPONYA BÃœYÃœKELÇİLİĞİ’NDEN HEYET GELÄ°YOR

EREÄžLÄ°

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, hayata koydukları sosyal sorumluluk projeler ile dikkat toplayan Karadeniz EreÄŸli Fiziksel Engelliler DerneÄŸi’ni, Japonya’dan gelecek heyetin ziyaret edecekleri bildirildi.
Dernek BaÅŸkanı Ä°smail Åžentürk, yazılı açıklamasında, Japon BüyükelçiliÄŸi Yerel Projelere Hibe Programına hazırladıkları “AhÅŸap Sanatlar Atölyesi ile Kariyer Projesi”nin, ön elemeyi geçtiÄŸini belitti.
Projenin Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği ve Ereğli Kaymakamlığı proje ekibinin katkılarıyla hazırlandığını ifade eden Şentürk, şöyle dedi:
“Japon BüyükelçiliÄŸi Yerel Projelere Hibe Programına hazırlamış olduÄŸumuz AhÅŸap Sanatlar Atölyesi ile Kariyer Projesi ön elemeyi geçmiÅŸtir. Japon BüyükelçiliÄŸi, bir heyet ile Fiziksel Engelliler DerneÄŸinde inceleme ve görüşmeler yapmak üzere 22 Haziran 2017 PerÅŸembe günü Fiziksel Engelliler DerneÄŸine geleceklerdir. Bölgemizde yaÅŸayan engellilerle büyük faydalar saÄŸlayacak olan bu projenin, ön elemeyi geçmesinden dolayı mutluyuz. Projeye katkılarından dolayı baÅŸta Ä°lçe Kaymakamı Sayın Nazım MadenoÄŸlu’na ve proje ekibine teÅŸekkür ederim.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo