Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

CAMİ VE MEZARLIKLARDA TEMİZLİK

CAMİ VE MEZARLIKLARDA TEMİZLİK

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde şehir mezarlığı ile camilerde, bayram öncesi temizlik çalışması gerçekleştirildiği bildirildi.
Ereğli Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Mezarlıklar Müdürlüğü’nce yürütülen çalışma kapsamında, ilçe genelindeki 94 cami ve mescit ile 57 mezarlıkta; temizlik, tırpan ve bakım çalışmalarını sürdürülüyor. Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay, hazırlıklarla ilişkin yaptığı değerlendirmede, şunları kaydetti:
“İlçe müftülüğümüz ile koordineli bir şekilde yürüttüğümüz çalışmalarda, şehrimizdeki 94 cami ve mescidin 55’ini Mezarlıklar Müdürlüğü ekiplerimiz temizledi. Planlanan programa göre, temizlik çalışmalarımız sürüyor.
İhtiyaç duyulan mezarlıklarımıza duvar ve bordür boyama işlemi yaptık. Şehit ve Gazilerimize ait mezarlıklarımız ile tüm mezarlıklarımızda çiçeklendirme, ot temizliği, sulama ve çevre temizliği hizmetlerini düzenli hale getirdik. Şehir Mezarlığımız dahil 12 bin adet mezarımızda çapalama işlemi yapıp toprak doldurarak Mezarlıklarımızı Bayrama hazır hale getirdik.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo